17 lipnja, 2024 4:15 pm

Dani otvorenih vrata udruga

Andrija Jovićević

Izvrsna prilika za posjetiti Mohanji centar mira Hrvatska u Goričanu

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Povodom Dana otvorenih vrata udruga koji se već dugi niz godina održavaju u čitavoj Hrvatskoj, udruga Mohanji Hrvatska pripremila je fantastičan i besplatan trodnevni program pun aktivnosti za djecu i odrasle. Zato ne propustite posjetiti Mohanji centar mira  u Goričanu od 6. – 8. lipnja jer imate priliku opustiti se na otvorenom zraku, prisustvovati radionicama holističkog pristupa zdravlju te saznati više o tome kako će Mohanji centar mira Hrvatska služiti društvu u Međimurju, Hrvatskoj, ali i puno puno šire!

Svi ste dobrodošli!

Na Danima otvorenih vrata udruga imate priliku upoznati se s jednostavnim vježbama za tijelo i vježbama disanja prilagođenima svim dobnim uzrastima i fizičkim stanjima. Prakticiranjem ovih vježbi usvojit ćete zdrave navike za dnevnu rutinu i tako se osnažiti za sve izazove u svome danu.

Raspored događanja u Mohanji centru mira Hrvatska, 6 – 8. lipnja

Kliknite na RASPORED PROGRAMA 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Za ISRO Mjesec nije dovoljan.

ISRO ima još hrpu misija do 2023., a sve su uzbudljivije od sljedećih. Od lansiranja …