24 srpnja, 2024 1:50 pm

Kabel Deutschland konvergira emisije, IP i OTT

Kabel Deutschland logo

Kabel Deutschland konvergira emisije, IP i OTT

Kabel Deutschland (KD), najveći njemački kabelski operater, je u partnerstvu s tvrtkom Cisco stvorio novu generaciju video usluga koje konvergiraju pretraživanje, preporuku i gledanje u personaliziranoj, multi-screen, cloud generiranom platformom.
 
Pretplatnici mogu pristupiti svim video sadržajima koje gledaju, kroz jedno korisničko sučelje koje radi u svim njihovim televizorima i osobnim uređajima, a njihov je jedinstveni portal za sve oblike video sadržaja. Sljedeća generacija video servis predstavlja sadržaj izbor personaliziranih potrebama svakog gledatelja, a izvučeni i od TV-a i Interneta.
 
Kabel Deutschland-ova sljedeća generacija video servisa se temelji na novom cloud pogonu TV platforme koju KD razvija zajedno s Cisco-om. Platforma pokreće kontrolu i funkcionalnost u oblak, što je brzo i lako ažuriranje za Kabel Deutschland uz ponudu novih usluga. U kućanstvima, sljedeća generacija video servisa koja će koristiti priključene uređaje iz Cisca, ponovno će se moći izabrati ponuda kapaciteta, povezanih integriranim konceptom home-razdjelnika.
 
U rujnu na IFA 2015 Consumer Electronics sajmu u Berlinu, Kabel Deutschland će otkriti više detalja o budućim TV uslugama koje se očekuju da će se na tržištu biti spremne tijekom fiskalne godine 2016/17.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TLC počinje emitovanje u Francuskoj

Warner Bros. Discovery (WBD) je najavio pokretanje kanala TLC-a u Francuskoj. Poznata  stanica će početi sa …