25 srpnja, 2024 5:23 pm

Vankyo

 

 

Od svog nastanka 2017., Vankyoova priča uvek je bila o inovacijama. Kao jedan od najpouzdanijih brendova projektora, Vankyo je fokusiran na pružanje impresivnih, fantastičnih i uzbudljivih vizualnih doživljaja ljudima širom svijeta. Inovacija je srž njihovog modernog poslovanja, koja se transformirala u misiju osnaživanja ljudi da istražuju i uživaju u boljem životu.

Današnji razvoj raznih novih proizvoda za vizualni prikaz, kao što su projektori i tableti, omogućava Vankyo-u da izgradi mnoge online i offline kanale. Stručni tim visoko motiviranih pojedinaca radi na pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga rastućem broju kupaca diljem svijeta. Glavni članovi stručnog tima dolaze iz renomiranih kompanija kao što su Huawei, Lenovo, DJI, PWC i UBTech, te su opremljeni izvanrednim profesionalnim sposobnostima i globalnom vizijom.

Vankyo projektori se mogu spajati s modernim uređajima poput pametnih telefona, tableta i slično. Široka paleta Vankyo projektora je dostupna na hrvatskom tržištu po povoljnim cijenama, omogućavajući korisnicima vrhunsko vizualno iskustvo uz pristupačnu cijenu.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …