13 lipnja, 2024 10:20 pm

Apple 21. ožujka organizira event

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ap2

Kao što se i očekivalo negdje u ovo vrijeme, odnosno tako su glasine i navodile, Apple 21. ožujka organizira događanje. Ono će se dogoditi u njihovom središtu u Cupertinu, te će na njemu između ostalog biti predstavljen Apple iPhone SE.

Nasljednik još uvijek popularnog iPhone 5c modela. Apple iPhone SE bi prema svemu sudeći a govoreći o značajkama bio identičan iPhone 5s modelu. Dok će isti podržavati NFC, Apple Pay, A9 chipset.

ap

Navodi se i potencijalna integracija kamere koju za sada posjeduje iPhone 6 pametni telefon. Osim nadolazećeg iPhone modela „srednjeg-razreda“, biti će predstavljen i novi iPad Pro s veličinom zaslona od 9.7“.

Odnosno on će biti svojstvena omanja verzija sada aktualnog 12.9“ modela. Osim ova dva hardvera, spominju se i neki noviteti vezani uz Apple Watch (iako za sada nije poznato hoće li biti predstavljen novi model) nadogradnja, vrlo vjerojatno u vidu softverske značajke, no ostavimo još uvijek to po strani.

Pričekajmo te uistinu vidimo 21. ožujka što je to Apple pripremio i nakon toga ćemo govoriti što je to dobro, odnosno što nije. Te kakav je (i koje novine donosi) Apple iPhone SE pametni telefon


Vezani članci:

Apple strujni adapteri neispravni u pojedinim Zemljama

Apple iPhone 7 Plus dolazi s Dual-Kamerom

Apple posjeduje 1 milijardu aktiviranih uređaja

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …