18 srpnja, 2024 9:20 am

T+A R1000 E

Autor:Darko Brlečić

TA-R1000E

Moderni Njemački kombinatorac

Njemački T+A je već izvjesno vrijeme prisutan na našem tržištu, doduše o njemu se malo piše, ali ono što se napiše uglavnom je pozitivno s blagom dozom euforije. Naime, radi se o tvrtki čiji proizvodi odlično kotiraju ali nemaju snažan marketinški feedback pa se stiče dojam da nemaju što za ponuditi. Noviteti koji stižu iz ove Njemačke tvrtke nisu česti, no ono što stigne u pravilu je pun pogodak.

R 1000 E Multi Source Receiver je najnoviji uređaj iz ergele T+A. Ovaj uređaj posjeduje “gene članova svoje obitelji” – integriranog pojačala PA 1000 i multisource playera MP1000. R1000 E objedinjuje klasičnu analognu tehnologiju pojačala s najnovijom tehnologijom digitalnih sklopova za moderne digitalne reproduktore. Navedena kombinacija čini ovaj uređaj savršenom centralnom jedinicom stereo sustava.

TA-R1000E backUnutar uređaja se nalaze: CD player s 32 bitnim dual-mono diferencijalnim D/A konverterom, FM/DAB+ tuner, mrežni -streaming reproduktor koji podržava visoku rezoluciju za PCM i DSD datoteke te stereo pojačalo koje isporučuje snagu od 180 watta pri impedanciji od 4 Ohma. Konektivnost ovog svestranog uređaja je na visokoj razini.Tako se mogu naći tri RCA analogna ulaza s time da jedan može postati PHONO ulaz uz dodatnu MM ili MC karticu, pet digitalnih ulaza(tri koaksijalna, dva optička), USB konekcija, mrežni LAN priključak, analogni RCA izlazni priključak za funkciju pretpojačala, dvostruki priključak za spajanje na subwoofer i jedan digitalni koaksijalni izlazni priključak. Osim navedenih fizičkih priključaka ovaj receiver posjeduje bežičnu Bluetooth aptx povezivost za spajanje s modernim smart/računalnim napravama. Uglavnom sve za svakoga.

Cijena za europsko tržište iznosi 4990 eura.

Info: http://www.ta-hifi.de

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Vankyo

    Od svog nastanka 2017., Vankyoova priča uvek je bila o inovacijama. Kao jedan …