13 lipnja, 2024 9:26 pm

Apple iPhone 7 Plus dolazi s Dual-Kamerom

Autor: Nino Krstačić

apl2

Mnoga nagađanja u svezi nadolazećih Apple iPhone pametnih telefona, neprestance dolaze na IT portale. Posljednje glasine dotiču se iPhone 7 Plus odnosno 5,5“ inačice ovog telefona iz Applea. Prema informacijama upravo bi ovaj model trebao dolaziti s Dual-Kamerom.

Običan iPhone 7 model, odnosno onaj s 4,7“ na tržište će dospjeti s jednom-Kamerom, što se i očekuje. Apple iPhone 7 Plus navodno će posjedovati dvije 12MP kamere, dok bi jedna od njih posjedovala i 2×3 objektiv same ćelije.

Dual-Kamera sa sobom donosi i pokoju značajku više, kada govorimo o fotografiranju te snimanju video zapisa. Neke od nadolazećih značajki, spominju se optički-zoom koji je do sada za Apple iPhone bio poprilična nepoznanica.

Vezani članak:

Apple iPhone 7 imati će drugačiji dizajn

Ovo su za sada sve informacije koje posjedujemo u svezi iPhone 7 Plus te Dual-Kamere pripadajućeg modela. Moramo navesti kako su ovo samo glasine te stoga iste svakako treba uzeti s dozom opreza. Apple iPhone 7 svoje predstavljanje očekuje u rujnu 2016, godine.

Sigurni smo kako će nadolazeća generacija Apple iPhone 7 pametnih telefona uvelike predstaviti napredak, no što je to viđeno na dosadašnjim iPhone pametnim telefonima.


Vezani članci:

iPhone 7c na navodnim fotografijama

Apple iPhone 5se “cheap” između 6/6s

iOS 9 nalazi se na 75% Apple uređaja

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …