13 lipnja, 2024 10:18 pm

Apple strujni adapteri neispravni u pojedinim Zemljama

Autor: Nino Krstačić

APL2

Svim poklonicima tvrtke „Apple„ na žalost donosimo loše vijesti. Adapteri ove tvrtke koji su se isporučivali uz uređaje iz portfelja Applea, podložni su strujnom udaru. Nemojte sada misliti kako su upravo svi strujni adapteri podložni udaru, već oni koji su plasirani uz uređaje u Zemlje, Europskog kontinenta kao i u Zemlje poput: Australije, Argentine, Brazila te Novom Zelandu.

Strujni adapteri koji su s uređajima isporučeni u Sjedinjenje Američke Države, posve su sigurni. Odnosno adapteri koji su se prodavali od 2003, pa sve do 2015, godine, upravo su ti kritični. Sigurno se pitate kako ćete vi provjeriti dali je strujni adapter vašeg Apple uređaja upravo taj koji potencijalno može ugroziti vaš život.

ADAPTER

Naime pri prorezu na strujnom adapteru pronađite kvadratić se četiri brojke, ako na adapteru pišu četiri brojke onda je adapter neispravan te ga je svakako potrebno zamijeniti. No ako umjesto brojki stoje slova (skraćenice) Zemalja u kojima se Apple uređaj prodao, ona je adapter sasvim ispravan te nemate nikakve razloge za brigu.

Ukoliko imate strujni adapter koji je neispavan, savjetujemo vam odlazak na pripadajući LINK te ispunjavanje obrasca. Nakon čega će vam Apple posve besplatno zamijeniti strujni adapter.


Vezani članci:

Apple iPhone 7 Plus dolazi s Dual-Kamerom

Apple posjeduje 1 milijardu aktiviranih uređaja

Apple iPhone 5se “cheap” između 6/6s

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …