18 srpnja, 2024 9:13 am

Nova serija instalacijskih Optoma projektora

 

Optoma WU515
Optoma WU515

Najnoviji ProScene modeli drastično će pojednostavniti kompleksne, profesionalne AV instalacije. Modeli snage od 5000 do 6000 ANSI lumena, visokih performansi, dizajnirani su za profesionalne instalacije, a nude mnogo mogućnosti digitalnog povezivanja, uključujući i HDBaseT verziju. Dizajnirani su za konferencijske i kongresne dvorane, velike predavaone, kazališta, muzeje i crkve, jer su kompaktni, pouzdani i moćni.

Svi modeli nude izrazitu fleksibilnost montaže, zahvaljujući velikom rasponu zumiranja (1.6 – 1.8 x zoom, ovisno o modelu), vertikalnom i horizontalnom pomaku objektiva, podešavanju sva 4 kuta slike, te geometrijskom ispravljanju slike.

Već više od deset godina Optoma je jedan od vodećih svjetskih dizajnera i proizvođača projektora, a kada su u pitanju profesionalne AV instalacije, Optomina ProScene serija instalacijskih projektora nudi niz rješenja za najzahtjevnije korisnike.

Funkcionalnost HDbaseT omogućuje integratorima prijenos video i audio signala u visokoj rezoluciji te jednostavno i povoljno rješenje za kontrolu projektora.

Crestron, Extron, AMX, PJ-Link i Telnet LAN protokoli omogućuju gotovo sve funkcije kojima će se daljinski upravljati putem mreže. Jednom instalirani, ovi modeli se mogu pratiti i kontrolirati preko LAN-a. Također mogu javljati upozorenja putem e-mail poruke, u slučaju da dođe do pogreške, kao što su npr problemi s lampom, pomoću Crestron RoomView ™ softvera.

Projektori su dizajnirani ekskluzivno za zahtjevne profesionalne aplikacije, kada je potrebna oštra, čista slika, visoka pouzdanost i 24/7 režim rada.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …