25 lipnja, 2024 7:12 am

Novi Philipsovi monitori s UltraColor tehnologijom

Philips_E7QDAB_1

Šireći svoj asortiman UltraColor monitora za kućne korisnike Philips najavljuje dva nova modela monitora 246E7QDAB i 276E7QDAB koji sadrže inovativnu Ultracolor tehnologiju. Širi spektar boja Ultracolor tehnologije rezultira još prirodnijem izgledu zelene, živopisne crvene i dublje nijanse plave boje, čineći medijsku zabavu, slike pa čak i radne sate živahnijima – sve nadopunjeno odličnim full digitalnim zvukom zahvaljujući ugrađenim zvučnicima.

Inovativni panel

Philips_E7QDAB_3Ultracolor tehnologija donosi izvrsne performanse boja za kućnu zabavu i aplikacije. Podržavajući širi spektar boja, 85% od NTSC spektra za razliku od tipičnih 72%, Ultracolor se proširuje na niz različitih boja za još vjernije slike. Za razliku od prilagodbe ravnoteže boja kroz mijenjanje postavki softvera, Ultracolor tehnologija djeluje kroz stvarnu kemiju u panelu koju omogućavaju inovativno dizajnirane prilagodbe uzoraka boja. Kao i Ultracolor, E-Line monitori nude 16:9 Full HD 1920 x 1080 rezoluciju za bogate detalje i kontrast, te značajke Philips Flicker-free tehnologiju za ultra-stabilnu sliku koja čuva oči svježima, čak i nakon sati gledanja.

Najnoviji modeli dostupni su u sjajnoj crnoj boji sa istim tankim i elegantnim metalnim postoljem kao i kod drugih modela koji su već na tržištu. Svi imaju zaslon od ruba do ruba s tankim rubom za besprijekoran izgled i minimalna ometanja gledanja. Elegantne linije su poboljšane prednjim djelom monitora koji ne sadrži tipke na dodir nego ima diskretno postavljenu EasySelect tipku na stražnjoj strani monitora koja omogućava brzo i jednostavno podešavanje postavki zaslona u izborniku na zaslonu.

Kako bi korisnicima dali još veći izbor u odnosu na kvalitetu slike, monitori uključuju Philips Smart tehnologije: SmartContrast analizira sadržaj koji se trenutno prikazuje na zaslonu i automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvjetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta te postizanja najboljih digitalnih fotografija i videa ili upotrebu prilikom igranja igri u kojima se prikazuju tamne nijanse. Tu je i poseban ekonomičan način rada za postizanje odgovarajućeg prikaza svakodnevnih uredskih aplikacija i manju potrošnju energije. SmartImage Lite, ekskluzivna vodeća tehnologija tvrtke Philips, također analizira sadržaj zaslona i dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika za vrhunska radna svojstva zaslona na temelju odabranog scenarija korisnika.

Stream za pametne telefone

Mobile High Definition Link mobilno je audio/video sučelje za izravno povezivanje pametnih telefona i drugih prijenosnih uređaja sa zaslonima visoke rezolucije. Pomoću opcijskog MHL kabela možete jednostavno povezati svoj mobilni uređaj s velikim Philips MHL zaslonom i gledati vaše HD zapise popraćene digitalnim zvukom. Sada možete uživati u igrama, fotografijama, filmovima i drugim aplikacijama s mobitela na velikom zaslonu, a istovremeno i puniti svoj mobilni uređaj zahvaljujući čemu nećete ostati bez napajanja.

Philips_E7QDAB_4

Novi Philips monitori biti  će dostupni u kolovozu po cijeni od:

246E7QDAB – 1.399,00 kuna (bez PDV-a)

276E7QDAB – 1.999,00 kuna (bez PDV-a)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG-ev OLED televizor ovog ljeta na Island donosi polarnu svjetlost

 LG Electronics (LG) pokreće kampanju kako bi polarnu svjetlost, poznatu kao Aurora Borealis, učinio vidljivom …