28 listopada, 2021 1:19 am

Kraj Grčka Nova!

Autor: Freon

haker freon

Kraj Grčka Nova!

Pozdrav svima. Piraterija nam je zamračila i ono malo što je bilo dostupno na satelitskom nebu. Digi Tv nam polako ode u novi Nagra3 sistem kodiranja, Grčka Nova mijenja kartice i polako isključuje stare koje su piratski razbijene.

Viaccess također mijenja svoje kartice u Viaccess 4.0 i time nam uskraćuje prijem Francuza (bivšeg TPS-a i C+ koji su se ujedinili u novu platformu). Nakon objave da je pao famozni Power Wu, ništa se nije dogodilo – nema čak ni komercijalne objave hacka.

Grčka Nova sa svojim novim karticama je čak zapaprila i CS-u (card share)! Naime na novim Irdeto karticama nalazi se implementiran ECM brojač. Ukoliko kartica ima više zahtjeva za ECM-om nego što bi to bilo u originalnom reciveru, jednostavno se gasi i nema slike na TV-u. Oni koji drže pay CS servere sad su lagano zabrinuti jer bi Irdeto tu mjeru mogao upotrijebiti na svim Irdeto platformama i tada bi Irdeto sistem bio najsigurniji.

Nadam se da će nam kasno ljeto ili rana jesen osvijetliti satelitsko nebo novim hackovima ili barem nekim novim i inovativnim rješenjima.

Do tada pozdrav od Freona!

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Diablo 2 & ekskluzivnog hacka Vaccessa 2,6

Autor: Freon Diabl0 2 & ekskluzivnog hacka Vaccessa 2,6 Dakle eto veselja u Sat TV …