18 travnja, 2024 2:54 pm

ANGA COM 2024

 Već 475 Izlagača – Planovi Prostora i Lista Izlagača Online

Andrija Jovićević

ANGA COM, vodeća izložba i konferencija u Europi za širokopojasne mreže, televiziju i online, premašila je prošlogodišnji broj izlagača i neto iznajmljenog prostora: 475 tvrtki iz 35 zemalja bit će prisutno na 25.000 četvornih metara bruto izložbenog prostora. Lista izlagača dostupna je ovdje na web stranici, interaktivni planovi prostora ovdje. Datum je od 14. do 16. svibnja 2024. u Kölnu, Njemačka.

Dr. Peter Charissé, izvršni direktor ANGA COM-a, izjavio je: “Nakon ogromnog skoka u 2023. godini, i ove godine ponovno ćemo povećati sve ključne brojke. Posebno je segment optičkih vlakana ponovno porastao. Naši posjetitelji mogu očekivati prvorazrednu mješavinu velikih i srednjih izlagača.”

Program konferencije s najvažnijim temama širokopojasnog i medijskog industrije također je objavljen na web stranici. Istaknuti događaji od više od 50 panela s više od 200 govornika su Gigabit Summit s 5 izvršnih direktora iz telekomunikacijske industrije, Media Summit s Amazon Prime Video, ProSiebenSat.1, RTL, ZDF, UFA i Gaumont, Fiber Optic Summit i posebno visokoprofilni paneli o stopama usvajanja, streamingu i migraciji s bakra na optiku.

Klikni i rezerviraj svoju kartu

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Nova platforma eCLUTCH ‘na Eutelsat 16 E

iKO Media Group nastavila je saradnju sa francuskim satelitskim operaterom Eutelsat i pustila u rad …