22 siječnja, 2022 12:21 pm

Canon LV-WX300UST i LV-WX300USTi projektori

Canon LV-WX300UST

Canon predstavio dva nova multimedijska projektora ultrakratkog dometa

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je dva nova prijenosna projektora iz serije LV: LV-WX300UST i LV-WX300USTi. Ti su novi modeli namijenjeni zadovoljenju pojačane globalne potražnje za prijenosnim projektorima ultrakratkog dometa, osobito na tržištima poslovnih projektora i projektora za obrazovanje, te unaprjeđenju učenja i komunikacije.

LV-WX300USTi je interaktivni model sa svim mogućnostima i ugrađenom kamerom. S tim je projektorom moguće istovremeno koristiti do četiri infracrvene olovke, a ugrađena kamera omogućuje interaktivnost i kontrolu nad projiciranom slikom jednostavnim dodirom prsta. LV-WX300USTi dolazi i s programom za crtanje koji pomaže korisnicima u potpunosti iskoristiti kreativne interaktivne mogućnosti tog uređaja. Model Canon LV-WX300UST identičan je modelu LV-WX300USTi, ali ne nudi opisane interaktivne mogućnosti.

LV-WX300UST i LV-WX300USTi savršeno su rješenje za projekcije u malim prostorijama budući da mogu projicirati kristalno jasnu sliku dimenzija 80 x 100 inča (203,2 x 254 cm) udaljeni samo 28 centimetara od površine na koju projiciraju. Kada se LV-WX300UST ili LV-WX300USTi montiraju na zid ili strop, njihov ultrakratki domet smanjuje mogućnost da će predavač biti zaslijepljen svjetlosnim snopom projektora, a rizik pojave sjena na zaslonu smanjuje se na najmanju moguću mjeru.

Mase svega pet kilograma, ta se dva nova modela lako prenose, a istovremeno nude niz naprednih mogućnosti i kvalitetnu sliku. Oba modela nude razlučivost WXGA (1280×800 točaka) i opremljeni su dvama HDMI priključcima za povezivanje raznih uređaja. Svjetlosni tok od 3000 lumena daje izuzetno svijetlu i jasnu sliku. Novi su projektori i impresivno učinkoviti s radnim vijekom žarulje do 8000 sati kada se koriste u načinu rada Eco.

Colin Boyle, specijalist za marketing proizvoda za europsko tržište u tvrtki Canon Europe, kaže: “Mnogi korisnici, osobito oni iz edukacijskog sektora, traže istinski interaktivni doživljaj koji će poboljšati učenje i prenošenje informacija. Modelima LV-WX300UST i LV-WX300USTi možemo ispuniti njihove zahtjeve uz visoku kvalitetu slike kakva se od Canona i očekuje.

LV-WX300UST je dostupan od ožujka, a LV-WX300SUTi će biti dostupan od svibnja 2015.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …