19 svibnja, 2024 5:17 pm

Canon Ixus 120 IS

Autor: Mladen Popović

canon-ixus-120-is

Canon Ixus 120 IS

Canon Ixus 120 IS jedan je od najmanjih aparata dostupnih na tržištu koji će vas osvojiti svojim kako dimenzijama tako i kvalitetom izrade i fotografija. U aparat, za koji kao navlaku možete koristiti i praznu kutiju cigareta, Canon je utrpao snimanje videa u HD kvaliteti, 4x optički zoom i 2,7“ LCD display.

Canon Digital-IXUS-120-IS-S

Tijekom korištenja aparat se pokazao kao odlična stvar za pokretanje razgovora sa suprotnim spolom, a da Canon ozbiljno računa na žensku populaciju kao kupce pokazuje i to da je dostupan u nekoliko različitih boja kućišta. S ovim aparatom jednostavno nemate izgovor za propuštene fotografije, kako obiteljskih trenutaka tako i tijekom izlazaka. Već spomenute dimenzije mu omogućavaju da sa vama bude tijekom svih vaših aktivnosti u nekom džepu ili torbici.

Samo upravljanje aparatom i kretanje kroz menije vrlo je jednostavno no Canon se pobrinuo da već na automatskim postavkama, bez obzira što fotografirate, uhvatite trenutke koje ćete s ponosom pokazivati obitelji i prijateljima. Obzirom na HDMI izlaz, fotografije i filmiće lako ćete prezentirati i na televizoru u vašem dnevnom boravku. Kad već spominjemo snimanje videa napomenimo da tu nailazimo i na jednu uvjetno rečeno manu, naime tijekom snimanja videa nećete biti u mogućnosti koristiti zoom opciju aparata.

Ustupio:
Kodak Centar d.o.o.
Maksimirska 112a
10000 Zagreb

Cijena: 2.509,00 kn

 

Review Overview

Dizajn - 9
Lakoća korištenja - 9
Kvaliteta slike - 8
Karakteristike - 8
Vrijednost za cijenu - 8

8.4

Sveukupan dojam

Kao zaključak recimo da je Canon Ixus 120 IS aparat koji sam „slučajno“ zadržao tjedan dana duže od planiranog na testu, a i onda je bilo teško se rastati od malog, ali velikog, fotića.

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sony ILCE-5100L A5100 E-mount

Autor: Mladen Popović   Sony ILCE-5100L A5100 E-mount Nasljednik posljednjeg iz NEX serije popularnog NEX-5T, …