26 travnja, 2024 2:02 am

LG-evi novi UltraWideTM monitor

LG 34UC98_2

LG Electronics (LG) je predstavio svoj novi monitor LG 34UC98 koji će potrošačima omogućiti veću slobodu i razinu prilagodbe potrebama pri radu ili igri. Ovaj LG-ev 21:9 zakrivljeni UltraWide monitor namijenjen gamerima i profesionalcima dizajniran je za maksimalnu produktivnost i zabavu naprednih korisnika, a na hrvatskom tržištu dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.399 kuna.

LG 34UC98Sa svojim QHD zaslonom razlučivosti 3440×1440, IPS tehnologijom i poboljšanim značajkama, ovaj monitor zadovoljava potrebe širokog spektra korisnika – od zagriženih gamera do profesionalaca s područja digitalnih medija nudeći im sveobuhvatno multimedijsko iskustvo. LG 34UC98 prikazuje preko 99% sRGB prostora boja te je sjajno rješenje za profesionalne fotografe i grafičke dizajnere. Primjerice, u programu Microsoft Excel prikazuje 47 kolumni, odnosno 63 reda. Istovremeno, dva priključka ThunderboltTM osiguravaju nevjerojatne brzine prijenosa podataka od oko 10 gigabita u sekundi i nezamjenjivi su za korisnike koji rade s velikim slikovnim ili videodatotekama. Tu su i značajke OnScreen Control koja omogućava jednostavno upravljanje konfiguracijom zaslona te Screen Split 2.0 s načinom rada slika-u-slici za bolju organizaciju prikaza. Uređaj koristi AMD-ovu naprednu tehnologiju FreeSync za fluidno gamersko iskustvo bez artefakata, zastajkivanja i izgubljenih frameova. Gameri mogu uključiti poseban Game Mode koji se sastoji od FPS, RTS i Custom načina rada za prilagođeno iskustvo igranja različitim žanrovima.

LG 34UC98 dolazi s tehnologijom USB-C i predstavlja sljedeću generaciju računalne povezivosti jer omogućava korisnicima da napune prijenosno računalo ili mobitel koji podržavaju USB 3.0 Quick Charge jednako brzo kao s originalnim punjačem.

Oduševljeni smo što međunarodnoj publici možemo pokazati naše najnovije inovacije kod monitora,“ rekao je Jang Ik-hwan, rukovoditelj Divizije monitora i PC-a u LG Electronicsu. „LG je inovacijama uvijek nadmašivao očekivanja potrošača kreirajući proizvode koji pružaju estetiku i neusporedivo korisničko iskustvo.

Monitor LG 34UC98 dobitnik je CES-ove nagrade Innovation Award 2016 u kategoriji računalne periferije zbog unaprijeđene kvalitete slike, udobnosti pri uporabi i ergonomskih značajki.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …