18 srpnja, 2024 8:57 am

LG G5 – predstavljanje

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

l2

Nakon mnoštva pisanja, navoda, procurjelih fotografija, red je da napokon doživimo zaista predstavljanje nadolazećeg LG G modela pametnog telefona. Kao što i sami znate riječ je o flagship modelu tvrtke “LG“. No da ne bi mnogo govorili, prepuštamo vas prijenosu eventa gdje će biti predstavljen LG G5 pametni telefon

Tko zna, možda nas očekuje inačice s posebnostima kao što je to recimo uradio Samsung ili možda ove godine ipak budemo imali prilike vidjeti “normalni” LG G5 pametni telefon. S posebnostima, značajkama, mogućnostima upotpunjenim za 2016, godinu.

Sam event započinje u 13:30h, dok se predstavljanje LG G5 pametnog telefona očekuje iza 14:00h. U nastavku vam donosimo YouTube link gdje se može pratit prijenos uživo.

http://www.youtube.com/user/LGMobileHQ


https://m.youtube.com/user/LGMobileHQVezani članci:

Quick Cover osjetljiv na dodir za nadolazeći LG G5

LG G5 pristiže u veljači s dual kamerom

“Pametna Obavijest”  kobna za LG G3

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Očekuje se da će zabrana OpenAI-ja potaknuti razvoj kineskog LLM-a

Razvoj sustava umjetne inteligencije i popratnih alata služi za unaprijeđenje ljudskog društva I njegove funkcionalnosti. …