27 rujna, 2020 9:35 pm

Značajno veće brzine interneta u B.net paketima

Bnet_logo

Značajno veće brzine interneta u B.net paketima

Prema najnovijem istraživanju Best Buy Award korisnici su potvrdili da B.net nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je u pitanju ponuda usluge digitalne televizije.

B.net od danas nudi nove Super pakete koji uključuju kombinaciju digitalne televizije, fiksne telefonije i neograničenog surfanja internetom po značajno većim brzinama. Tako sada brzina interneta u Super 3D paketu iznosi do 20 Mbps, a u Super 2D paketima do 15 Mbps, što je znatno povećanje u odnosu na dosadašnje brzine do 12 Mbps u paketima. Novost u Super paketima je i Mrežna snimalica sa čak 10 sati snimanja. Uz najbolju digitalnu TV sliku korisnici u paketima dobivaju interaktivne usluge Pogledaj od početka (Zakasnili ste i Propustili ste) i Pauzu te neograničene pozive prema fiksnim nacionalnim mrežama. Za Super 3D paket u kojem korisnik dobiva TV, internet i telefon mjesečna naknada iznosi 255 kuna. Mjesečna naknada 2D paketa ovisi o kombinaciji usluga, a iznosi 149 kuna za TV i telefon, 189 kuna za internet i telefon te 209 kuna mjesečno za TV i internet. Svi korisnici koji do kraja svibnja ove godine aktiviraju jedan od Super paketa prva tri mjeseca korištenja dobit će ga za samo 1 kunu mjesečno.

B.net televizija ocijenjena je kao najbolji omjer cijene i kvalitete među pružateljima usluga digitalne televizije u Hrvatskoj. U Best Buy Award istraživanju sudjelovalo je 1200 ispitanika i to isključivo poslovnih osoba, vlasnika tvrtki, predsjednika i članova Uprava, glavnih direktora, direktora sektora, rukovoditelja. Sva pitanja u Best Buy Award istraživanjima otvorenog su tipa, odnosno ispitanicima odgovori nisu unaprijed ponuđeni, već oni slobodno sami navode nazive proizvođača i pružatelje usluga koji, prema njihovom mišljenju i iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu.

B.net je najveći pružatelj usluga kabelske distribucije koji nudi cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga. Uz televiziju s više od 210 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa, HD programe što korisnicima omogućuje uživanje u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka, preko 90 radio programa, brzi širokopojasni pristup internetu te fiksnu telefoniju. Uz interaktivne usluge B.net televizija korisnicima nudi i Videoteku s preko 3500 naslova. B.net brend prisutan je s vlastitom mrežom u svim najvećim nacionalnim geografskim i gospodarskim sjedištima (Osijeku, Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Solinu i Splitu), a tijekom višegodišnjeg poslovanja etablirao se i kao pouzdan partner koji vlastiti uspjeh i razvoj temelji na neprestanom unaprjeđenju mreže s ciljem razvoja i ponude usluga baziranih na inovativnim telekomunikacijskim rješenjima. Od kolovoza 2011. B.net je dio Vipneta.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Uhapšeni zbog nezakonitog “šerovanja” filmova i serija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za …