srpanj 13, 2020 4:33 am

Sony Xperia XR dospjela na prve rendere

Autor: Nino Krstačić

pp3

Jučer smo pisali o možebitnoj Sony Xperia „Kugo“ modelu nadolazećeg pametnog telefona. Isti bi naime trebao biti predstavljen 1, rujna na eventu kojega će Sony organizirati prije početka, ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu. Upravo smo u tom članku spomenuli i Sony Xperia koji je poznat pod oznakom „F8331“. Riječ je o modelu koji je punio stupce IT portala kako domaćih tako i stranih, pošto se pojavio na stranici za prodaju i prije no što je uopće izašao na tržište.

xx

Upravo o tome modelu želimo danas reći nekoliko riječi više, odnosno da budemo precizniji pokazati njegove prve rendere. Zaslon veličine 5,1“ kao i QHD prikaz slike biti će samo mali dio onoga što će Sony Xperia XR (iako ime još nije potvrđeno) sa sobom donijeti. Naravno moramo se osvrnuti i na Snapdragon 820 chipset kao i na USB Type-C te Android 7.0 Nougat. No pustimo riječi sa strane te pažljivo pogledajmo rendere koje donosimo u nastavku.


Vezani članci:

Apple iPhone 7 pri 4K video-zapisu

Apple kupio startup “Turi” namijenjen strojnom učenju

Torrentz.eu otišao u mirovinu

 

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Bitkoin ispao iz top 10 najjačih kripto valuta

Prema listi koji su objavili kineski stručnjaci Bitkoin se našao na 12. mestu na spisku …