23 srpnja, 2024 10:21 pm

Torrentz.eu otišao u mirovinu

Autor: Nino Krstačić

tt3

Nisu niti dva tjedna prošla od kako je Artem Vaulin osnivač „KickassTorrents“ sajta uhiđen u Poljskoj. Nakon čega je navedena Torrent stranica uklonjena no nije drugo trebalo da se pojave pandani. Danas je slična sudbina zadezila i još jedan popularan Torrent sajt koji je svoju reputaciju dugih 10 godina. Radi se o Torrentz.eu. Iako a sada nije poznato mnogo informacija, čini se kako njezini osnivači nisu uhvaćeni, već su se samo odlučili „umiroviti“.

rr

Navedeno je s njihove strane kako je Torrentz.eu tijekom svojih 10 godina rada bio brz, kvalitetan te iznimno posjećen Torrent klijent, što i sami korisnici svakako potvrđuju. Manje od 3 tjedna prošlo je a Torrent zajednica ostala je bez dva popularna „izvora“. Ne preostaje nam ništa drugi nego li čekati pandane i Torrentz.eu, odnosno makar se nadati kako će se isti pojaviti Internetom.


Vezani članci:

Samsung Galaxy Note 7 s 6GB RAM-a i 128GB memorije certificiran u Kini

Apple iPhone 7 dolazi s čak 3GB RAM-a?

Huawei P9 – Kinez koji više to nije

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …