23 lipnja, 2024 7:14 am

Samsung Galaxy Note 7 s 6GB RAM-a i 128GB memorije certificiran u Kini

Autor: Nino Krstačić

nn3

Nije prošlo niti tjedan dana od kako je „Samsung“ predstavio svoju novu uzdanicu u segmentu phableta. Znate i sami kako je riječ o Samsung Galaxy Note 7 modelu, koji će na Europsko tlo dospjeti početkom rujna. Izvedenica koju mi možemo očekivati u trgovinama dolazi s 4GB radne memorije te 64GB interne memorije, uz mogućnost postavljanja microSD kartice maksimalnog kapaciteta od 256GB. No ono što nas je potaknulo na pisanje ovog članka je certifikacija Samsung Galaxy Note 7 modela koji će biti identičan kao i model koji se uskoro očekuje na tržištu.

f1

Odnosno ovaj certificirani razlikuje se po dvije značajke. Prva je mogućnost korištenju dual-SIM načina, dok k tome treba pridodati i 6GB radne memorije kao i kapacitet interne od 128GB. Naravno ovdje treba kazati kako korištenjem dual-SIM načina rada (umetanjem dvije SIM kartice), utor eksterne memorije (microSD) biti će „izbačen“, stoga će Galaxy Note 7 dolaziti s 128GB interne memorije.

f2

Informacije za sada kazuju kako će navedeni model aktualnog phableta biti isključivo dostupan za Kinesku regiju, dok će vrijeme pokazati ako će isti dospjeti i na globalnu distancu. Ako i ne, biti ćemo primorani koristiti već predstavljenu ediciju, koja i nije tako loša, zar ne?


Vezani članci:

Apple iPhone 7 dolazi s čak 3GB RAM-a?

Samsung Galaxy Note 7 u Europu dolazi 2, rujna

LG 49UH7707 4K televizor na testu

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …