17 lipnja, 2024 2:59 pm

Apple iPhone 7 dolazi s čak 3GB RAM-a?

Autor: Nino Krstačić

ii3

Kako je do početka rujna preostalo nešto manje od 25 dana, sve su češće i glasnije spekulacije, što će Apple predstaviti u svojem iPhone 7 modelu. Ono što za sada znamo jest to kako će iPhone 7 donositi sa sobom iOS 10 kao i mnoge značajke, hardverske prirode. Upravo za hardver vezuje se i današnji članak. Naime pojedini Tajvanski izvori navode kako će nadolazeći iPhone 7 (te njegove izvedenice) dolaziti s 3GB radne memorije.

g3

Sada će sigurni smo mnogi od vas (poklonika Androida) kazati kako pametni telefoni poput HTC-a 10, Samsung Galaxy S7 ili pak Sony Xperia Z5 modela, posjeduju već 3GB RAM-a ili pak više (6GB, OnePlus 3) ali je za Apple tj, iPhone veliki korak. Što će time donositi ostale hardverske pa i softverske značajke, ostaje tek za vidjeti. No sigurni smo kako će više radne memorije u odnosu na aktualne iPhone (6) modele, donijeti veliku te dugo očekivanu „prekretnicu“ u korištenju Apple iPhone pametnih telefona. Predstavljanje Apple iPhone 7 modela biti će 12, rujna.


Vezani članci:

Microsoft je objavio upute za novo ažuriranje Windowsa 10 povodom godišnjice od lansiranja

Samsung Galaxy Note 7 u Europu dolazi 2, rujna

LG V20 – na tržište u rujnu uz Android 7.0 Nougat

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …