23 lipnja, 2024 6:47 am

Sony Xperia „Kugo“ dobio je FCC certifikat

Autor: Nino Krstačić

xp3

Poznato nam je kako će Sony 1, rujna odnosno na IFA sajmu u Berlinu predstaviti novi flagship model iz svoje Xperia obitelji. Biti će to Sony Xperia F8331 oko kojega se već sada podignulo mnogo „prašine“. No ono što danas želimo kazati dotiče se modela koji je za sada poznat pod oznakom Sony 14784Z ili pod lozinkom „Kugo“. Sony Kugo (ili pak Xperia Kugo) donositi će 5,2“ zaslon 1080x1920px rezolucije. Ono što je nas osobito zainteresiralo jest to kako će i Primarna i Sekundarna kamera donositi mogućnost snimanja u 4K rezoluciji. S druge pak strane Sony Xperia  „Kugo“ u svojoj unutrašnjosti imati će Snapdragon 820 chipset.

kk

Osim toga navodno će „Kugo“ dolaziti s 4GB RAM-a te isto tako i s Android 7.0 Nougat platformom. Od mogućnosti povezivanja Sony Xperia „Kugo“ imati će NFC, Wi-Fi, 3G, 4G (LTE) kao i USB Type-C. Sigurni smo kako ćemo u naredno vrijeme dobiti još koju informaciju koja se dotiče značajki te hardvera nadolazeće, perjanice. Postavlja se pitanje hoće li Sony na IFA sajmu predstaviti dva vrhunska modela, te se na taj način izboriti za prestiž za HTC 10 ili pak Samsung Galaxy S7/Edge, no nemojmo zaboraviti i LG G5 model.


Vezani članci:

Sony potvrdio dolazak na IFA sajam ( 2-7, rujna)

Sony Xperia X – novi “početak” za Xperia modele

Apple iPhone 7 pri 4K video-zapisu

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …