6 lipnja, 2023 12:49 am

Sony najavljuje vrhunski 4K Ultra Short Throw projektor

LSPX-W1_5

Uvođenje 4K Ultra Short Throw projektora (LSPX-W1S) predstavlja etičko utjelovljenje Sonyevog koncepta “Životni prostor UX” i prvi je korak u realizacije ove vizije, koja nudi potpuno novo korisničko iskustvo koje pretvara životni prostor u okruženje obogaćeno iskustvima. Sony ima bogatu dizajnersku baštinu koja spaja najmoderniju tehnologiju i majstorsku izradu stvarajući vizionarski dizajn već gotovo sedam desetljeća.

LSPX-W1

Sony uz pomoć svojih 4K Ultra Shot Throw projektora stapa vrhunske tehničke performanse s elegantnim dizajnom u obliku koji je istovremeno jednostavan za korištenje i pruža lijepo korisničko iskustvo. Kada je postavljen u podnožje zida, projektor može prikazivati i u 4K Ultra High-Definition rezoluciji (četiri puta jasnijoj od Full HD-a) na zaslonu veličine 147 inča čineći gledanje filmova i sportskih prijenosa grandioznim. Projektor, koji je nedavno osvojio nagradu Red Dot Award (u kategorijama Product Dizajn 2015. i Best of the Best) i nagradu 2015 iF award, pretvara neiskorišteni prostor u platno zidne veličine i transformira životni prostor u evoluirajuće okruženje.

SONY ELECTRONICS 4K ULTRA SHORT THROW PROJECTORPrazni zidovi se pretvaraju u “zabavne zaslone” visoke razlučivosti – poput filmskih platna u kinima, galerijskih zidova za prikaz omiljenih umjetničkih djela pa čak i virtualne prozore – pružajući jedinstvenu dubinu i zapanjujuće vizualno iskustvo zabave. Projektor koristi laserski izvor svjetla za stvaranje slike zapanjujuće svjetline i preciznosti boja. Laserski izvor svjetlosti doseže vrhunac svjetline brže od konvencionalnih projektora, a traje i do deset puta duže. Projektorov 4K Ultra Short Throw dizajn se uklapa u postojeći životni prostor, predstavljajući Sonyevu predanost primjerenom dizajnu koji ispunjava i formu i funkciju. Rafinirana aluminijska završna obrada čini svaki životni prostor luksuznijim. Zvučnici eliminiraju nepotrebne kabele, a kućište za središnju jedinicu osigurava urednu pohranu ostale kućne elektronike. Kada je isključen, dizajn „sve-u-jednom“ izgleda kao elegantan komad namještaja.

Projektor se jednostavno instalira i koristi, a njegov jedinstven prikaz iz podnožja zida ne zahtijeva postavljanje nosive konstrukcije za razliku od prethodnih projektora. Gledaoci također ne moraju brinuti o uplitanju sjena na sliku koja se prikazuje.

SONY
SONY

4K Ultra Short Throw projektor pruža potpuno novo i inovativno iskustvo zabave koje samo Sony može isporučiti”, izjavio je Thomas Issa, Product Manager. “Ideja je da se uklone konvencionalne granice spajanjem dizajna vašeg doma i tehnologije u predivno i efektivno iskustvo. Došlo je do neviđene potražnje u Europi nakon lansiranja proizvoda u SAD-u i Japanu, i oduševljeni smo što možemo pružiti ovaj revolucionarni projektor kupcima koji tragaju za vrhunskim dizajnom i inovativnim proizvodima .

Također, kompaktni projektor VPL-GTZ1 je dostupan potrošačima koji traže apsolutnu prilagodbu koja se temelji na 4K SXRD tehnologiji laserskog izvora svjetlosti kao i “ultra-short throw” tehnologiji.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …