2 prosinca, 2023 12:24 am

NAGRA jača Bundesligu protiv piratstva

DFL Deutsche Fußball Liga, njemačka nogometna liga, odabrala je pružatelja za zaštitu sadržaja i više televizijskih rješenja NAGRU kao partnera u borbi protiv nezakonitog dijeljenja live Bundeslige i Bundeslige 2 utakmice preko interneta putem IPTV-a.

Budući da je IPTV piratstvo eksponencijalno raste i postaje glavna vijest posljednjih mjeseci, DFL je odlučio iskoristiti NAGRE-ove usluge protiv piratstva i globalnu inteligentnu mrežu za praćenje, i zaustavljanje nezakonitog dijeljenja ligijskog Bundesliga prvenstva za sezonu 2017-18. To će zaštititi vrijednost Bundesliga i Bundesliga 2 utakmice za DFL i DFL licence diljem svijeta.
“Piratstvo danas ima mnoge različite oblike, posebno s plug-and-play, uređajima s oznakom Dodatne oznake koji mogu reproducirati sadržaj na velikom zaslonu. Novi je pristup potreban za borbu protiv ilegalne distribucije sadržaja i gledatelja na legitiman lanac vrijednosti videa “, rekao je Frédéric Guitard, potpredsjednik za borbu protiv piratstva NAGRA. “Izuzetno smo uzbuđeni da partneri sa  DFL-om i pružimo im najnovije alate i strategije za ograničavanje utjecaja piratstva na njihovo poslovanje i očuvanje ulaganja sadržaja. Jedinstvena kombinacija forenzičnog vodenog žigia, uklanjanja sposobnosti, tehničkih protumjera, pravnih akcija i globalne mreže NAGRA pruža DFL-u pravu temu za borbu protiv piratstva na svom izvoru. ”

NAGRA usluge protiv piratstva omogućuju nositeljima sportskih prava, vlasnicima sadržaja i pružateljima usluga da razumiju i upravljaju današnjim sustavom piratstva i raznim metodama piratstva  diljem svijeta – od dijeljenja ključnih podataka do piratstva za dijeljenje sadržaja i streaminga (IPTV). Oni pružaju duboku inteligenciju o globalnim gusarskim mrežama s mogućnošću praćenja, uklanjanja i sudskih postupaka u stvarnom vremenu radi suzbijanja ilegalnog mrežnog sadržaja i zaštite duljine vlasnika sadržaja. U kombinaciji s vodećim tehnologijama za zaštitu sadržaja na mreži temeljene na karticama i bez kartica i NexGuard forenzični vodeni žig, pomažu pružatelji usluga i vlasnici sadržaja stvaranje konačnog pristupa zatvorenoj petlji za piratstvo radi zaštite, označavanja, praćenja, otkrivanja, prepoznavanja.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sky Sport Deutschland osigurao prava na Moto GP

Sky Sport Deutschland  osigurao je prava na prenos svih MotoGP Grand Prix trka, Tissot Sprinta, …