22 listopada, 2021 9:24 pm

MARANTZ SACD 30n

Nova poslastica by Marantz

Piše: Darko Brlečić

Prije nekoliko dana audio industrija je doživjela pomalo neobično iznenađenje. Legendarni Marantz je predstavio stereo integrirano pojačalo i SACD/mrežni reproduktor u savim novom, moglo bi se reći egzotičnom vizualnom izdanju. Ni traga zlatno-šampanj izvedbi sa zaobljenim masivnim bridovima. Novi dizajn uključuje dvoslojnu izradu s malim rotacijskim funkcijskim tipkama i širokim zaslonom.

Marantz SACD 30n cjelovit je uređaj za reprodukciju digitalnih izvora koji podržava CD-ove, SACD-ove, datoteke visoke rezolucije i višestruke usluge streaminga.  Unutar njega se nalazi novi SACDM-3L transportni mehanizam koji nudi najbolju moguću izvedbu kako klasičnih CD diskova tako i SACD diskova. Ugrađeno nisko-šumno pretpojačalo i fino ugođeno pojačalo za slušalice jamče najopsežnije  zvučno iskustvo bilo koje vrste digitalnog zapisa. Navedeno sklopovlje također omogućuje uparivanje s aktivnim zvučnicima i pojačalima snage, uz svesrdnu pomoć fino ugođene regulacije izlaznog signala.

Digitalna ulazna povezivost nudi kompatibilnost šireg spektra izvora zvuka s podrškom za 192kHz/24bitnu rezoluciju, dok asinkroni USB-B ulaz spajanjem na računalo nudi kompatibilnost s PCM i DXD glazbenim datotekama, odnosno do 384kHz/32bit kao i DSD2.8MHz,DSD5.MHz i DSD11.2MHz. cijena i dostupnost su trenutno nepoznati.

https://www.us.marantz.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

HIDIZS S9 PRO

  Pametni telefon ste spojili na slušalice, ali zvuk nije nešto ? Za takve situacije …