19 svibnja, 2024 12:42 pm

LTE SURFANJE I NA SKIJANJU

vipnet logo

LTE SURFANJE I NA SKIJANJU

Vip omogućio LTE roaming u 15 država

Ususret skijaškoj sezoni, Vipnet je prvi i jedini operator u Hrvatskoj koji je svojim korisnicima osigurao superbrzo surfanje na LTE mrežama u inozemstvu. LTE roaming trenutno je moguće koristiti u 15 država, uključujući najatraktivnije europske skijaške destinacije – Austriju (A1 mreža), Sloveniju (Si.mobil mreža), Italiju (Vodafone Omnitel mreža) i Švicarsku (Swisscom mreža).

Svi Vipnetovi korisnici koji ovu zimu planiraju otputovati u inozemstvo moći će koristiti LTE roaming na mrežama odabranih operatora.

Aktivacijom paketa Surf za put korisnici koji putuju u Sloveniju ili Austriju jedan MB prometa plaćaju 0,14 ili 0,19 kn, ovisno o odabranom paketu. Na raspolaganju su Tjedni paket koji nudi surfanje do 512 MB uz naknadu od 99 kn ili Mjesečni paket koji sadrži 1 GB za 149 kn mjesečno.

Korisnicima koji na zimski odmor idu u Sloveniju, Austriju ili Italiju dostupni su paketi Sve za put koji jedini na tržištu nude bezbrižnu komunikaciju uz jedinstvenu tjednu ili mjesečnu naknadu neovisno o tome da li korisnici razgovaraju, šalju SMS poruke ili surfaju. Pored toga, paketi Roaming surf i Putne minute uz koje su surfanje i razgovori povoljniji namijeni su korisnicima koji će ove zime skijati u Švicarskoj.

Korisničko iskustvo je u fokusu našeg poslovanja, što potvrđuje i činjenica da smo na samom početku skijaške sezone proširili LTE roaming uslugu i na najpopularnije skijaške destinacije u EU. Kroz pakete Surf za put i Sve za put omogućili smo dodatnu iskoristivost LTE roaminga jer Vip paketi garantiraju povoljnije cijene prijenosa podataka u odnosu na EU reguliranih 1,90kn/MB – izjavio je Donald Mudrinić, direktor marketinga Vipneta.

Vipnet svojim korisnicima LTE roaming uslugu nudi u sljedećim državama: Austria (A1 Telekom Austria), Češka (Vodafone), Italija (Vodafone Omnitel), Nizozemska (KPN Telecom), Rumunjska (Vodafone), Slovenija (Si.mobil), Španjolska (Vodafone), Ujedinjeno Kraljevstvo (Vodafone), Švicarska (Swisscom), Irska (Vodafone), Portugal (Vodafone), Novi Zeland (Vodafone), Rusija (Megafon), Nizozemska (Vodafone) i Belgija (Belgacom).

Vipnet je ujedno i prvi operator koji stranim turistima iz spomenutih zemalja omogućuje LTE pristup. Istu pogodnost mogu koristiti i posjetitelji iz Njemačke (Vodafone D2), Grčke (Vodafone), Turske (Vodafone) i Južne Koreje (KTF South Korea).

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ilon Mask pokreće Xmail, konkurenciju Gmail-u

Generalni direktor “Tesle” i kompanije “Spejsiks” Ilon Mask objavio je na  društvenoj mreži X da uskoro …