23 lipnja, 2024 6:14 am

Logitech Keys-to-go

Autor: Andrija Jovicevic

keys-to-go-ipad

 Logitech Keys-to-go

Logitech je imao nekoliko izbora nakon objavljivanja najbolje samostalne Bluetooth tipkovnice za Apple uređaje 2013, Bluetooth EasySwitch tipkovnica. Ostati na staroj slavi, nastaviti u poboljšanju EasySwitch ili se usredotočiti na proizvodnju jednostavnije jeftinije verzije. Logitech je izbacio prvo verziju pod nazivom K480, a sada je ponudio Keys-to-Go, manja alternativa midrange tipkovnica koja ide u drugom smjeru.

Na samoj kutiji, ambalaži tipkovnice stoji za iPad“, u smislu da može biti u Bluetooth paru bilo za iPad, iPhone ili iPod Touch i da će raditi ispravno, ali mi smo u ovom testu osim i-“nešto” probali par androida kao što su Sony tablet Z1, Sony tablet Z2, sony Z1 mobitel i par android playera. Pokazalo se da u radu sa android uređajima ipak nedostaju poneke funkcijske tipke.

keys-to-go-ipad mDimenzije ove vodootporne tipkovnice su 242 x 137 i tanke samo 6 milimetara, te težine svega 180 grama. Uz tipkovnicu u kutiji se nalazi mikro USB kabel za punjenje i kratke jednostavene slikovne upute za osnovno uključivanje. Prema uputama baterija traje tri mjeseca kod uobičajenog svakodnevnog korištenje između punjenja. U ovih sedam dana koliko je tipkovnica u mojim rukama kod testiranja nije se ispraznila tako da je vrlo moguće da je trajnost baterije kako piše na web stranici od Logitecha.

U desnom kutu tipkovnice nalazi se indikator baterije, USB priključak za punjenje i prekidač za kompletno gašenje ili paljenje napajanja tipkovnice. Keys-to-Go tipkovnica uključuje sve iOSspecifične funkcijske tipke koje očekujete iznad brojeva, slova i simbola. Tipkovnice dolaze u tri osnovne boje crvena, plava ili crna.

Tipke ispod Keysto-go-a gumene površine su izrazito osjetljive. Meni osobno koji ne tipkam toliko brzo nije mi predstavljalo problem u tipkanju, ali kolegici koja je pokušala gotovo punoj brzini s tipkama, napravila je više pogreški nego što je bila navikli na tipkovnici pune veličini.

keys-to-go-ipad red

Logitech Keysto-go

Ustupio:

Logitech Hrvatska

Cijena: 529,00 Kn (preporučena cijena)

Review Overview

Ukupna ocjena

Ukupan dojam

Usporedbe sa ostalim tipkovnicama u usporedivim ili nešto višim cijenama, moguće je dobiti tipkovnice ponekad i sa znatno većim funkcionalnostima tako da bi se ogradili oko preporuke za Keys-to-Go. Ali, ako ste posebno skloni prolijevanju ili trebate nešto iznimno tanko koristiti kao alternativu, Keys-to-go je tada opcija za vas. Bilo bi lakše preporučiti ju po nižoj cijeni.

User Rating: Be the first one !

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Top 4 Google TV trikova koje morate probati

Andrija Jovićević Google TV kruži već gotovo deset godina. Lansiran je kao Android TV 2014. …