30 svibnja, 2024 6:35 pm

Epsonovi projektori u kombinaciji sa softverom SMART Notebook

 Epson EB-485Wi 9320127242

Napredna edukativna rješenja omogućavaju kolaboraciju i poboljšavaju kvalitetu rada u učionicama

Tvrtke Epson i SMART Technologies Inc. objavile su sporazum prema kojem će kolaborativni softver za učenje SMART Notebook® biti u cijelom svijetu isporučivan s Epsonovim interaktivnim projektorima. Obrazovni djelatnici od sada mogu iskoristiti moćnu kombinaciju vrhunskog softvera za učenje i video projektora vodećeg svjetskog proizvođača1.

Serija EB-1410Wi za interaktivne sastanke 8381151198

Epson već od ranije surađuje s tvrtkom SMART Technologies te od 2013. isporučuje njihov softver s projektorima na određenim tržištima širom svijeta. Epson će od sada tijekom prve godine suradnje u cijelom svijetu uz svoje interaktivne projektore isporučivati softver SMART Notebook uz paket pretplate SMART Notebook Advantage. Paket omogućava nadogradnju na bilo koju novu inačicu softvera Notebook tijekom prve godine te pristup službi za korisnike i premium funkcijama.

Obrazovni djelatnici imaju priliku stvoriti vizualno upečatljivo, privlačno interaktivno iskustvo u kombinaciji vodećeg svjetskog proizvođača interaktivnih projektora1 i interaktivnog softvera za kolaboraciju. Cjelokupan asortiman Epsonovih interaktivnih projektora prošao je testiranje i autorizaciju tvrtke SMART za korištenje uz softver SMART Notebook software. S druge strane, taj softver podržava funkcije Epsonovih interaktivnih projektora kao što je istovremeno korištenje dviju olovaka (dual pen) te upravljanje i unos prstima (finger-touch). Epson i SMART omogućavaju korisničku podršku i edukaciju za uporabu svojih proizvoda te tako podržavaju obrazovne djelatnike u omogućavanju kolaboracije u učionicama.

Epsonovi interaktivni projektori u paketu sa softverom SMART Notebook biti će dostupni od početka 2016.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …