15 lipnja, 2024 10:35 pm

AOC sa novim zakrivljenim monitoro za

C3583FQ_1

Potpuni doživljaj gledanja događa se onda kada je korisnik u potpunosti okružen svojim virtualnim svijetom. Upravo to omogućuje AOC C3583FQ. Kao jedan od najboljih svjetskih brendova na tržištu monitora, AOC lansira svoj novi 160 Hz zakrivljeni igrači monitor koji omogućuje korisnicima potpuno prožimajuće iskustvo pri igranju kompjuterskih igrica ili gledanju filmova. Svojim radijusom od 2000 mm monitor ima zakrivljenost više nego standardni zakrivljeni monitori čime pruža igračima jedinstveno iskustvo.

C3583FQ_3Za ovo uzbudljivo iskustvo koje pruža novi AOC monitor zaslužna je napredna karakteristika brzine osvježavanja od 160 Hz, Adaptive-Sync tehnologija (kompatibilna s FreeSync™ tehnologijom, s rasponom od 45 do 160 Hz) i Wide Full HD rezolucija od 2560 x 1080 piksela. Rezultat toga je besprijekorno iskustvo igranja bez titranja, kašnjenja ili mutne slike. Uz to, ovaj novi monitor dolazi sa dva HDMI (MHL) priključka i dva DisplayPort ulaza, čime ispunjava vrhunske standarde povezivanja.

Monitor je opremljen s MVA panelom koji prikazuje kontraste od 2000:1 na način da sve vrste sadržaja izgledaju dodatno poboljšani u odnosu na TN panele, zadržavajući pritom znatno brzo vrijeme odziva od 4 ms. Jednom kada je igraći profil boja uključen, svjetlina i kontrast će se još više optimizirati posebno za igrače. Osim toga, veći kut gledanja od 178 stupnjeva bez sumnje će zadovoljiti ne samo spomenute korisnike, već i goste na LAN partijima i ostalim offline eventima. Novi AOC monitor dolazi i s ugrađenim snažnim stereo zvučnicima i audio priključcima.

AOC C3583FQ_2

Novi AOC monitor dostupan je od veljače ove godine kod distributera AOC monitora po cijeni od:

  • C3583FQ – 6.199 Kn (PDV uključen)

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …