8 prosinca, 2022 12:47 am

Canonov novi kompakti fotoaparat PowerShot SX420 IS

PowerShot SX420

Canon je svojoj seriji PowerShot dodao kompaktni fotoaparat  – model PowerShot SX420 IS. PowerShot SX420 IS nudi objektiv impresivnog zuma 42x, CCD senzor razlučivosti 20 megapiksela, procesor DIGIC 4+ kao i niz automatiziranih i jednostavnih kreativnih mogućnosti te Wi-Fi vezu i dinamički NFC za jednostavno dijeljenje.

Snaga u džepu – PowerShot SX420 IS

PowerShot SX420 IS with credit cardOpremljen 42x optičkim zumom, značajkom ZoomPlus i ultraširokokutnim objektivom u kompaktnom kućištu, PowerShot SX420 IS savršeni je fotoaparat namijenjen jednostavnom fotografiranju u svim situacijama – bez obzira radi li se o svakodnevnim slikama ili fotografijama s putovanja koje oduzimaju dah. CCD senzor razlučivosti 20 megapiksela i procesor DIGIC 4+ zajedno osiguravaju vrhunsku kvalitetu slike, a zahvaljujući inteligentnoj stabilizaciji slike, vaše fotografije i HD videozapisi čisti su i jasni i otkrivaju sve detalje. S nizom kreativnih filtara, uključujući efekte Miniature Effect i Fish-eye Effect, možete u trenu zabilježiti jedinstvene kreacije. LCD zaslon dijagonale 7,5 cm (3,0”) olakšava pregledavanje slika i videozapisa, a ergonomsko hvatište osigurava stabilno korištenje uređaja u svakoj situaciji.

Oba fotoaparata dolaze s ugrađenom Wi-Fi vezom i dinamičkim NFC-om, omogućujući da se jednostavno povežete i podijelite fotografije i videozapise putem kompatibilnih pametnih telefona, tableta ili uređaja za pohranu kao što je Canonov CS100, kao i da kontrolirate fotoaparat putem značajke Remote Shooting. Zasebna tipka za Wi-Fi predstavlja jednostavnu prečicu za povezivanje i pomaže da dijelite fotografije još dok ih slikate. Oba modela nude automatsku pohranu fotografija i videozapisa na servise za pohranu u oblaku kao što su Canonova irista ili Google Drive™, i to čim ih povežete na Internet.

https://www.youtube.com/results?search_query=Canon+PowerShot+SX540+HS

PowerShot SX420 IS – najvažnije značajke:

  • Veliki zum omogućuje približavanje u svim situacijama
  • Vrhunski HD videozapisi na dodir tipke
  • Jednostavno se povežite, dijelite i fotografirajte uz pomoć pametnog telefona
  • Zadivljujuće fotografije uspomena za pamćenje
  • Budite kreativni s lakoćom

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

SONY ALPHA 7 IV

Japanski Sony ne miruje ni kada su klasični foto aparati u pitanju. Pogledajmo istini u …