27 studenoga, 2022 5:21 pm

AOC proširio svoju Style liniju monitora

AOC_I2481FXH_1

Nakon lansiranja prva dva modela u listopadu prošle godine, specijalist za monitore AOC dodatno proširuje svoju Style liniju monitora. Dizajnirani skoro bez okvira u novim 21.5-inčnim i 23-inčnim veličinama s jedinstvenim asimetričnim postoljem novi modeli sada su dostupni i za madnje radne stolove i urede. Najnoviji IPS paneli, Flicker FREE tehnologija i HDMI ulaz upotpunjuju vanjski izgled sa snažnim performansama i briljantnom kvalitetom slike.

Novi I2281FWH i I2381FH modeli AOC Style linije idealni su za manje urede. Kao dodatak već lansiranom 23.8-inčnom (60.5 cm) i 27-inčnom (68.6 cm) modelu, AOC sada predstavlja novi 23-inčni (58.4 cm) i 21.5-inčni (54.6 cm) monitor koje karakterizira elegantan vanjski dizajn i snažna tehnologija iznutra. Karakteristično asimetrično postolje monitora, jedinstveno za AOC modele, čini monitore suvremenim hvatačima pažnje u bilo kojem uredu. Upravo zato monitori su idealni za SOHO (Small Office/Home Office) korisnike koji rade u manjim uredima ili od kuće.

Najnoviji IPS panels i Flicker FREE tehnologija

I2781FH_2Monitori Style linije više su nego lijepi i elegantni modni dodaci u uredu. Najnoviji IPS paneli pružaju impresivnu kvalitetu slike u Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 piksela. Uz to, korisnici mogu uživati u velikoj ujednačenosti boja iz bilo koje pozicije jer svi monitori Style linije imaju ultra široki kut gledanja od 178 stupnjeva. Flicker FREE tehnologija regulira svjetinu što omogućuje iskustvo gledanja bez efekta titranja i umora očiju čak i nakon dužeg perioda provedenog pred ekranom. HDMI priključak i VGA utičnica omogućuju povezivanje s različitim uređajim lakše nego ikad. Putem dodatne značajke e-Saver korisnici mogu kontrolirati konfiguraciju napajanja direktno putem OSD-a, dok i-Menu opcija omogućuje pristup postavkama OSD-a direktno s računala.

Bilo da je riječ o kućnim ili profesionalnim korisnicima, ili pak modnim sladokuscima, novi modeli AOC Style linije savršen su izbor za one koji traže jedinstven premium dizajn u kombinaciji s impresivnim preformansama.

Dok su 23.8-inčni I2481FXH i 27-inčni I2781FH već dostupni, novi 23-inčni i 21.5-inčni modeli biti će dostupni u travnju ove godine. Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine jamstva.
Maloprodajna cijena novih AOC modela je

I2781FH_3

I2381FH –  1249 kn

I2281FWH – 1099 kn (bez PDV-a)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …