30 svibnja, 2024 12:07 am

AOC predstavlja prvi igrači monitor AGON serije

AG271_ftr_h

AOC AG271QX – novi vrhunski QHD igraći monitor s brzinom osvježavanja od 144 Hz i vremenom odziva od 1ms zadovoljava potrebe najzahtjevnijih gejmera

AOC, jedan od vodećih brendova na tržištu monitora nedavno je predstavio svoju premium liniju igraćih monitora – AGON. Prvi model iz ove serije AG271QX osnažen je velikom brzinom odziva TN matrice na rezoluciji od 2560 x 1440 piksela. Ovaj novi igraći monitor donosi iznimno glatke slike s brzinom osvježavanja od 144 Hz i vremenom odziva od 1 ms, a sve uz Adaptive-Sync tehnologiju (kompatibilnu FreeSync™) koja smanjuje prekidanje i kidanje slike, i tako omogućuje najbolje iskustvo igranja.

AG271_b_hNatjecateljski nastrojeni gejmeri ne samo da ovise o brzim i glatkim slikama već i o trenutačnom izvršavanju naredbi i savršenom pregledu u svakoj situaciji. AOC Low Input Lag način rada onemogućuje naknadnu obradu slika, a time i ubrzava prolaz komandi kroz miš, tipkovnicu ili kontroler što rezultira trenutačnom akcijom. Istovremeno, AOC Shadow Control opcija omogućuje brzo podešavanje kontrasta pretamnih ili presvijetlih područja bez narušavanja kvalitete ostalih elemenata na zaslonu.

Igrači kojima nikad ne ponestane žara također žele i savršene ergonomske postavke kako bi praktičnim značajkama mogli prilagoditi svoj monitor. AOC AGON ergonomsko postolje pruža udobnost pri podešavanju visine, nagiba i okretanja, a sve je točno označeno skalom, tako da igrači mogu uvijek „uskočiti“ nazad u svoje željene postavke. Još veću udobnost pruža AOC Flicker-Free tehnologija i AOC Low Blue Light postavka koje smanjuju naprezanje očiju, nelagodu i umor nakon dugog vremena igranja. Postavke monitora je ključna značajka koja mora biti lako dostupna. Upravo to gejmerima garantiraju podesive zadane postavke. AOC ne samo da je implementirao promijenjive postavke igraćeg načina rada, već je dodan i AOC QuickSwitch kontoler koji omogućuje korisnicima da prebacuju između različitih načina rada i prilagode svjetlinu, kontrast i druge gaming značajke.

AOC AGON AG271QX premium igraći monitor, dokazano obračaju natjecateljski nastrojeninm gejmerima, bit će dostaupan u lipnju ove godine po cijeni od:

AOC AGON AG271QX –  4.489 kuna (bez PDV-a)

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …