13 lipnja, 2024 10:21 pm

AOC osnažen s dva 24-inčna igrača monitora s QHD rezolucijom

AG241QX_3

AOC predstavlja prvi 24-inčni igrači monitor iz njihove premium AGON serije s QHD rezolucijom. Dok AG241QG dolazi sa 165 Hz, NVIDIA G-Sync i NVIDIA ULMB tehnologijom, AG241QX se razlikuje time što ima 144 Hz i Adaptive-Sync tehnologiju. Uz vrijeme odziva od 1 ms, te značajke omogućuju da na oba monitora igre rade bez zastajkivanja, trganja ekrana i zamagljenih slika u pokretu. Stoga oba modela jasno ciljaju na entuzijastične i jako natjecateljski nastrojene igrače, ispunjavajući njihove zahtjeve koji su uvijek na rubu onoga što je ljudski moguće.

Razne mogućnosti prilagodbe ekrana pridonose premium razredu AGON igračih monitora. Zahvaljujući AOC Ergo Dial bazi kod AG241QG i AG241QX, korisnik uvijek može prilagoditi svoj zaslon za svoje osobne potrebe da osigura trajnu izdržljivost za duge gaming seanse. Te funkcije su visina namještanja, u kombinaciji sa skalom kako bi postavili željenu razinu, kao i nagib i mogućnost okretanja.

Udobnost za oči je jednako važna da bi se trajalo dulje od konkurencije. Zato AOC-ova Flicker-free tehnologija, koja je prisutna u oba AG241QG i AG241QX, inducira nisko titranje smanjujući nelagodu i umor očiju. Model sa Adaptive-Sync tehnologijom ide čak i dalje sa svojim Low Light Blue modom, smanjujući štetne kratkovalne duljine plavog svjetla bez žrtvovanja kvalitete boja.

Dodatne snažne igrače značajke monitora AG241QX su AOC-ov Low Input Lag, AOC Shadow Control i AOC Game Mode postavljen na posebnoj tipkovnici. Dok  nisko ulazno kašnjenje osigurava da se igrače naredbe izvršavaju bez zadrške, AOC Shadow Control omogućuje brzo podešavanje kontrasta za bolji pogled istaknutih područja, ne ugrožavajući već dobro uravnoteženo područje zaslona. AOC Settings KeyPad je savršen za udobno prebacivanje između različitih postavki slike. Spremanje prethodnih postavki i trenutno aktiviranje kada je to potrebno nikad nije bilo jednostavnije.

AOC AGON AG241QX će biti dostupan u kolovozu 2016. po cijeni od 3399 kuna(bez PDV-a) i AOC Agon AG241QG po cijeni od 4499 kuna(bez PDV-a) u rujnu 2016.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG-ev OLED televizor ovog ljeta na Island donosi polarnu svjetlost

 LG Electronics (LG) pokreće kampanju kako bi polarnu svjetlost, poznatu kao Aurora Borealis, učinio vidljivom …