veljača 28, 2020 12:00 pm

Skice „LED View Covera“ za Galaxy Note 7

Autor: Nino Krstačić

kk3

Iako je preostalo još manje od mjesec dana do predstavljanja iduće generacije phableta iz Samsunga. Informacije još uvijek na kapaljku pristižu. Tako danas pišemo o skicama te dokumentima nadolazećeg „LED View Cover“ za Samsung Galaxy Note 7. Premda se ne radi o ničem novom odnosno „nepoznatom“, pošto isti već imamo prilike vidjeti za Samsung Galaxy S7 (Recenzija) te S7 Edge, pokoja novina tj, informacija dobro je došla za navesti. Kazuje se kako će „LED“ prozorčić dolaziti pri dimenziji od 9x17cm, gdje će se kroz isti moći vidjeti sat i propuštene obavijesti.

nn

Poznata nam je i cijena kojom će isti biti dostupan na tržištu a ista će iznositi negdje oko 79,99$ odnosno biti će u rasponu do 89,99$. Što se tiče ponekih informacija više, očekuje se kako će na predstavljanju Samsung Galaxy Note 7 phableta 2, kolovoza, biti i riječi više vezane uz „LED View Cover“.


Vezani članci:

Sony Xperia X – novi “početak” za Xperia modele

Sky Sports HD kreće nekodirano

Fotografija ne prikazuje iPhone 7 u crnoj boji

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

600 aplikacija izbačeno iz Google prodavnice

Pravila korišćenja Google Play prodavnice zabranjuju oglase koji se prikazuju dok se aplikaciju za koji …