13 kolovoza, 2022 11:23 pm

ANGA COM 2018: Registracija za izlagače je otvorena

  Izlagači se mogu registrirati već sada online za slijedeću godinu ANGA COM 2018, vodeći Europski sajam i konferenciju za Broadband, kablovsku i satelitsku. ANGA COM slijedeće godine održat će se od 12. do 14. lipnja 2018. – još jednom u novim izložbenim dvoranama u Kölnu. Sljedeće će godine biti sa proširenim temama kao što su Gigabit Networks, Fiber, Smart Home i New TV.
Sa 19.000 sudionika i 460 izlagača, ANGA COM zaključio je preseljenje u suvremene izložbene dvorane u lipnju prošle godine s novim rekordnim brojevima. Izložba i konferencija su povećali posjetitelja za 5 posto, a sa 50 posto udjela međunarodnih posjetitelja, ANGA COM pruža širokopojasno tržište i audiovizualno medijsko tržište za mrežne operatere, dobavljače i davatelje sadržaja diljem Europe.
Dr. Peter Charissé, glavni direktor tvrtke ANGA COM: “Premještanjem u nove dvorane, ANGA COM je postigao sasvim novu razinu. Na novom mjestu, spojili smo industriju širokopojasnih mreža i medija sjajnije nego ikad. Dobile smo fantastične povratne informacije – jednako od mrežnih operatora poput Deutsche Telekoma ili Vodafonea, kao i od dobavljača poput Arris ili Cisco. “

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Produžen Early Bird za 15. Advanced Technology Dayse

Early bird prijave za konferenciju koja će se održati 4. i 5. prosinca u zagrebačkom …