13 lipnja, 2024 10:27 pm

Android N (7.0) – dolazi otkrivenog imena

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

nn3

Još se Android 6.0 (6.0.1) Marshmallow nije „pozicionirao“ kako treba a postepeno se govori o nasljedniku. Android N odnosno njegovo „neslužbeno“ ime kako se za sada zna, trebao bi dospjeti tijekom 2017, godine. Sada je u javnost dospjela informacija kako će Android N nositi brojčanu oznaku 7.0. Odnosno to je poznato „zahvaljujući“ Južno Korejskom Samsungu, koji je ovaj podatak sasvim slučajno otkrio te pustio u javnost.

Ono što znamo jest to kako je Android Marshmallow pri svojem dolasku na tržište (pa čak i prije), uvelike „naglašavao“ Material Dizajn. Stoga se pitamo a sigurni smo kako će i Android N (7.0) pri svojem dolasku posebno naglašavati neki od segmenata (stavki), koje će sa sobom donositi. No još uvijek su sve to obične glasine i sve će to tako i ostati, do svibnja, kada Google organizira svoju I/O developersku konferenciju. Upravo se očekuje kako će ondje Google nešto više kazati o nadolazećoj inačici Android mobilne platforme (Android N / 7.0).


Vezani članci:

Google lansira revolucionarnu aplikaciju

Stariji Xperia Z modeli dobivaju Android 6.0.1 Marshmallow

HTC 10 dolazi s novom 12MP UltraPixel kamerom i novim zvučnicima

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …