17 lipnja, 2024 3:36 pm

Završila ANGA 2024

 

Za kvalitetnu distribuciju signala potrebna je kvalitetna struka koja će to na najbolji mogući način odraditi. Stoga je neophodno posjećivanje stručnih konferencija i pratećih izložbi.

Piše: Darko Brlečić

ANGA COM, vodeća europska izložba i konferencija za širokopojasni internet, televiziju i internet, završila je  s više od 480 izlagača i rekordnim posjetiteljem od više od 23.000 sudionika . Izlagači su došli iz 35 zemalja, a posjetitelji su u Köln stigli iz više od 80 zemalja. U programu konferencije sudjelovalo je više od 3000 osoba . Posjećenost konferencijskih dvorana ponovno je značajno porasla u usporedbi s prethodnom godinom, s brojnim panelima za više od 20 posto u usporedbi s 2023. godinom.

Uvodne govore na otvaranju programa konferencije održali su predsjednik Savezne mrežne agencije Klaus Müller i predsjednik ANGA-e Thomas Braun. Govornici u više od 60 panela uključivali su menadžment Deutsche Glasfaser, Deutsche Telekom, ProSiebenSat.1, RTL, Swisscom, Tele Columbus, Telefónica Deutschland, UFA i Vodafone .

Dr. Peter Charissé, izvršni direktor ANGA COM: „Naša se industrija predstavila impresivnom inovativnom snagom. Značajno povećanje posjećenosti posebno u konferencijskim dvoranama pokazuje da je, osim čistog broja posjetitelja, ponovno porasla i kvaliteta . To se jednako odnosi na širokopojasni i medijski sektor. Oduševljeni smo pozitivnim reakcijama koje smo već dobili na licu mjesta i fantastičnim povratnim informacijama u društvenim poslovnim medijima.”

ANGA COM 2025 održat će se od 3. do 5. lipnja 2025. u Kölnu/Njemačka. Redovna rezervacija štandova kreće u srpnju. Povodom 25 godina ANGA COM u Kölnu , do kraja lipnja za posebno vjerne postojeće kupce dostupna je snižena ponuda.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

AU OPTRONICS NOVITETI

Piše: Darko Brlečić Dugo vremena AU Optronics se zalaže-razvija i dizajnira inovativne tehnologije prikaza slike. …