1 lipnja, 2023 12:51 am

WhatsApp i novine uz iOS 9.1

Autor: Nino Krstačić

i2

Nakon nedavno pisanja o dolasku podrške za 3D Touch pri posljednoj generaciji Apple iPhone pametnih telefona od strane WhatsAppa, sada je na red došla i još jedna značajka. Ovoga puta ista se dotiče odnosno nadovezuje na aktualni iOS 9.1.

WhatsApp za sve one korisnike koji na svojim iPhone pametnim telefonima posjeduju iOS 9.1, od sada donosi mogućnost brzog odgovora te pregleda poruka. U suštini mogućnost brzog pregleda i odgovora na poruke nije omogućena od strane WhatsAppa, kako se to u početku činilo, već od strane samog iOSa 9.1.

Kako navode Appleovim čelnici u skorašnje vrijeme možemo očekivati još koji dolazak aplikacije za komunikaciju s podrškom brzog odgovaranja, kao što je Facebook Messenger ili recimo Viber. Sigurni smo kako je Apple odlučio na svojem iOS 9.1 donijeti mnoštvo značajka i novina, kojima Apple iOS 9 želi postati još bolji te pristupačniji samim korisnicima.

Iskoristimo ovu priliku te kažimo kako se iOS 9 za sada nalazi na 60% Apple uređaja (iPhone, iPad, iPod). Što svakako nije mala brojka, te je ista itekako vrijedna pažnje.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Twitter gasi neaktivne naloge

Vlasnik i direktor kompanije Twitter, Elon Musk najavio je da će ugasiti račune koji su …