13 lipnja, 2024 9:25 pm

WhatsApp Beta može dijeliti podatke na Facebooku

Autor: Nino Krstačić

w2

Korisnici Facebooka te ujedno i korisnici WhatsAppa, ovom viješću neće biti oduševljeni. Naime od kako je Facebook kupio WhatsApp, kazano je kako će podatci korisnika i dalje ostati zaštićeni kao što je to bilo i to tada.

No čini se kako Beta inačica WhatsApp aplikacije za Android mobilnu platformu ipak posjeduje mogućnost dijeljena podataka na Facebook društvenu mrežu. Do toga saznanja došao je programer Javier Santos koji je malo „istraživao“ kod WhatsApp Beta inačice te naišao nemogućnost dijeljena informacija pri Facebook društvenoj mreži.

Moramo navesti kako je navedena mogućnost isključena pri početnim postavkama, no ista se vrlo jednostavno može i omogućiti.qqq Za sada nije poznati dali mogućnost dijeljenja posjeduje i finalna WhatsApp inačice za Android koja se nalazi na Google Play trgovini, dok čelnici WhatsAppa na čelu s Jan Koumom tvrde kako sami korisnici nemaju razloga za zabrinutost.

Kako će pripadajuća situacija krenuti dalje te kako će sam Facebook reagirati na ove navode, vidjeti će se. No svi znamo kako nije dobro nešto obećati te to obećanje (svoju riječ) pregaziti.


Vezani članci:

WhatsApp uskoro dovodi video pozive

Facebook Messenger broji 800 milijuna korisnika

WhatsApp ukomponirao 3D Touch u iOS inačicu


Preuzimanje:

WhatsApp (Android)

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …