13 lipnja, 2024 9:12 pm

HTC Desire T7 – nadolazeći tablet, uskoro na policama?

Autor: Nino Krstačić

HC2

Osim skorašnjeg predstavljanja nasljednika aktualnog HTC One M9 (Recenzija) pametnog telefona, Tajvanski „HTC“ prema svemu sudeći dovodi još jedan uređaj, uskoro ka svojim poklonicima. Riječ je o tabletu odnosno o HTC Desire T7 modelu tableta koji će posjedovati 720x1280px (HD) rezoluciju pri veličini zaslona od 6,9“.

Ono što je osobito zanimljivo jest kako će HTC Desire T7 biti prvi „Desire“ tablet, odnosno do sada su svi HTC Desire modeli na tržište dolazili u vidu pametnih telefona, srednjeg-cjenovnog razreda.

Glavna poveznica između pametnih telefona i navedenog tableta biti će upravo „Desire“ pridjev, odnosno sam tablet biti će poklonik srednjeg-cjenovnog razreda. Neki portali već sada navode kako će HTC Desire T7 kada dospije na tržište biti pri cijeni od 170$.

Ostale značajke i mogućnosti HTC Desire T7 tableta dotiču se četvero-jezgrenog procesora radnog takta 1,3GHz, kao i Spreadtrum SC8830 chipseta. Grafičke elemente odrađivati će Mali-400 grafički procesora.

Kada je u pitanju memorija nadolazećeg HTC Desire T7 tableta ona će biti pri 16GB kada govorimo o internoj memoriji, odnosno 1GB radne memorije. Isto tako podrška za umetanje microSD kartice dolaziti će kako to obično biva u obliku pripadajućeg microSD utora.

Sama kamera HTC Desire T7 tableta iznositi će 5MP. Odnosno obje (primarna i sekundarna) posjedovati će navedenu rezoluciju, što će svakako biti dostatno za snimanje Full-HD video zapisa s objema kamerama. Android 6.0 Marshmallow kao i HTC Sense 7 korisničko sučelje biti će sastavni dio HTC T7 tableta.

Što se tiče dolaska na tržište, sve su glasnije informacije kako će HTC T7 biti predstavljen na nadolazećem MWC sajmu u Barceloni, koji započinje 22, veljače. Dok kao što smo i pisali HTC One M10 tržištu dolazi negdje krajem ožujka, odnosno početkom travnja.


Vezani članci:

HTC One M10 dolazi na tržište iza MWC sajma

HTC One M9 (Recenzija)

HTC radi na dva nadolazeća Nexus modela?

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …