22 lipnja, 2024 6:12 am

HTC One M10 dolazi na tržište iza MWC sajma

Autor: Nino Krstačić

h2

Navodili smo u nekoliko navrata kako nam se postepeno bliži MWC (Mobile World Congress) sajam u Barceloni. Shodno tome mnogi će proizvođači pametnih telefona upravo na tom sajmu predstaviti aktualne modele za 2016, godinu.

Biti će ondje te se upravo od njih i očekuje da predstave nešto novo i Samsung sa svojim Galaxy S7 te LG s LG G5 modelom pametnog telefona. Neke glasine tvrdile su kako će i Tajvanski HTC iskoristiti priliku MWC sajma te predstaviti nasljednika, sada još uvijek aktualnog HTC One M9  (RECENZIJA) pametnog telefona, no čini se kako tome ipak neće biti tako.

HTC One M10 biti će predstavljen iza MWC sajma odnosno u ožujku, dok se na tržištu može očekivati početkom travnja. Naravno sve su ovo još uvijek obične spekulacije te iste treba svakako uzeti s dozom opreznosti.

Skener otiska prsta kao i sekundarna kamera rezolucije 23MP, biti će sastavni dio nadolazećeg HTC One M10 pametnog telefona. Isto tako svoje mjesto bi u One M10 izvedenici trebali pronaći i Qualcomm Snapdragon 820 chipset (za kojeg se nadamo kako će ispraviti nedaće 810 modela) i integrirana baterija kapaciteta 3000mAh.

Isto tako HTC One M10 dolaziti će s IP68 certifikatom što mu osigurava otpornost na prašinu, udarce te uranjanje u vodu, što dosadašnji HTC One M modeli nisu posjedovali. Android 6.0 Marshmallow pokretati će HTC One M10, povrh čega će se nalaziti i HTC Sense 7 korisničko sučelje. Čekamo daljnje informacije i navode u vezi HTC One M10, ipak nam se čini i nadamo se kako će HTC One M10 predstavljati iskorak u odnosu na HTC one M9 te prijašnji HTC One (M8), gdje se radilo o evoluciji ne i o revoluciji.


Vezani članci:

HTC One M9 (Recenzija)

HTC radi na dva nadolazeća Nexus modela?

HTC zabilježio pad prihoda u 2015, godini

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …