19 svibnja, 2024 5:18 pm

ViewSonic M10 Projector

Prijenosni RGB laserski pametni projektor s Harman Kardon zvučnikom M10 postavlja novi standard u prijenosnim projektorima uključivanjem RGB laserske tehnologije, pružajući audiovizualne performanse bez premca kao u kinu u kompaktnom dizajnu.

Piše: Darko Brlečić

Koristeći prednosti ove laserske projekcije, pruža nevjerojatne performanse slike i boje, sa 100% pokrivenošću raspona boja BT.2020 i visokom svjetlinom od 2200 RGB laserskih lumena. Projektor M10 podiže iskustvo kućnog kina, isporučujući zadivljujući 120″ zaslon u 1080p Full HD, nadopunjen snažnim Harman Kardon zvučnikom za neusporedivu imerziju. Sa značajkama kao što su auto H/V keystone i instant auto fokus, ovaj projektor pruža savršeno oblikovan i jasna projekcija u roku od nekoliko sekundi, nudeći trenutni kinematografski užitak. Njegov elegantan i minimalistički industrijski dizajn besprijekorno spaja oblik i funkciju, omogućujući šire kutove i stropnu projekciju bez potrebe za dodatnim stalkom. Uživajte u svojim omiljenim filmovima s lakoćom kroz svestrane mogućnosti povezivanja, kao što je ugrađeni -in Wi-Fi za bežično zrcaljenje zaslona i USB-C za izravan prikaz sadržaja s vaših mobilnih uređaja.

RGB laserska tehnologija je naprednija od tradicionalnih laserskih analoga, ova revolucionarna tehnologija kombinira crvene, zelene i plave laserske diode za generiranje visokokvalitetnih slika s ekspanzivnom paletom boja BT.2020. Izvor svjetla bez žive i lampe jamči stalnu svjetlinu do 30 000 sati, osiguravajući dugotrajan užitak u zabavi.

M10 se može pohvaliti vrhunskim brušenim metalnim završetkom i minimalističkim dodirom, nudeći vrhunsku audiovizualnu izvedbu u znatno smanjenoj veličini, u usporedbi s tipičnim RGB laserskim projektorima koji su često glomazni i teški. Prihvatite agilnost njegovog kompaktnog i laganog dizajna, osiguravajući prenosivost i prostornu učinkovitost. Bilo da želite ostati kod kuće ili biti u pokretu, M10 je vaš idealan suputnik za zabavu.​ Trenutačno kinematografsko uranjanje uz brzo i jednostavno postavljanje, s opsežnim automatskim horizontalnim i okomitim trapezoidnim iskrivljenjem s podešavanjem u 4 kuta, projektor bez napora prikazuje simetrične slike iz različitih kutova. Zvuk je optimiziran uz ugrađeni Harman Kardon zvučnik. To je svijet snažnog, kristalno čistog zvuka dok se prepuštate omiljenim filmovima, najnovijim koncertima uživo i uzbudljivim avanturama u igricama bilo kada i bilo gdje.

https://www.viewsonic.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

PANASONIC HZ2000

TOP MODEL OLED TELEVIZORA S VISOKOM RAZINOM SVJETLINE Piše: Darko Brlečić Bez obzira na razne …