3 ožujka, 2021 6:57 am

TikTok postaje globalni sponzor u fudbalu EURO 2020

Popularna Kineska aplikacija TikTok postalaje  globalni sponzor evropskog prvenstva u fudbalu, EURO 2020, koje će odloženo za jun ove godine (od 11. juna do 11. jula 2021. godine)zbog pandemije korona virusa. UEFA i  kineska aplikacija  potpisali su ugovor, čime je TikTok postao prva platforma za digitalnu zabavu koja sponzoriše veliki UEFA turnir.UEFA je u saopštenju za javnost objavila da će povodom sponzorstva TikTok lansirati noveopcije kao što su proširene realnosti, hashtag izazovi, TikTok LIVE i Sounds. Tako da će gledaoci dobiti  novo iskustvo, koje će im omogućiti da se povežu i podele svoje zadovoljstvo sa drugima.

Ovim potezom TikTok želi da ostane  jedna od najpopularnijih aplikacija. Ona će ponuditi fudbalskim fanovima da prate svoje omiljene  video snimake  fudbala, i ostale sadržaje – najbolje momente, fudbalskih ekipa koje će učestvovati na prvenstvu.UEFA će dati TikTok-u pristup svojoj velokoj arhivi  video materijala.Pre početka prvenstva, UEFA EURO 2020 će otvoriti zvanični TikTok kanal, čiji posao će biti da inspiriše milione ljubitelja fudbala širom sveta sa ekskluzivnim sadržajima i arhivskim snimcima.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Singapur plaća ljudima za korišćenje Apple Watch

Kompanija Apple želi da se proširi na tržištu Singapura. Pored otvaranja plutajuće prodavnice, Apple se …