30 svibnja, 2024 5:08 pm

Setanta Sports i Netflix sklopili ugovor

·

Setanta Sports, vodeća sportska multimedijalna platforma koja posluje širom istočne Evrope i centralne Azije, sklopila je  partnerstvo sa Netflixom u 13 zemalja.Novi zajednički paket pod nazivom Fan Pack omogućava gledaocima pretplatu na Setanta Sports i Netflix i uz jednu naknadu i imaju pristup sadržaju sa oba servisa.

Tamar Badashvili, zamenik izvršnog direktora Setanta Sports , rekao je: „Oduševljeni smo što smo u partnerstvu sa Netflixom kako bismo stvorili ekskluzivni spoj sporta i zabave. Netflixovo globalno priznanje i kultni filmovi i serije igraju važnu ulogu u jačanju našeg prisustva na tržištu, dok naš paket  nudi jedinstvenu fuziju vrhunskih sportova i Netflixovog omiljenog sadržaja. Ovo partnerstvo označava  prekretnicu u redefinisanju zabave i osiguravanju da svako pronađe ono što mu je potrebno u jednom paketu.”

 

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …