25 srpnja, 2024 6:01 pm

Philips 49B2U6903CH monitor

Novi monitor tvrtke Philips ističe se kombinacijom produktivnosti i povezivosti, što ga čini idealnim alatom u profesionalnom radnom okruženju. Naime, Philips 49B2U6903CH upravo ima svoju premijeru i sa sobom donosi niz novih značajki koje olakšavaju suradnju u suvremenom digitalnom radnom okruženju: veliki zaslon od 48,8 inča, 5120 x 1440 DQHD rezolucija, snažna web kamera i još mnogo toga.

Povezivost na razini profesionalnih radnih okruženja

Glavne značajke Philips 49B2U6903CH odnose se na njegove profesionalne funkcionalnosti, dok su značajke povezivosti ono što ga čini posebnim: Thunderbolt 4 priključak na Philips 49B2U6903CH podržava video visoke rezolucije i nudi multi-stream transport za daisy chaining; čineći ga iznimno svestranim za optimalno povezivanje.

Značajke kao što su prilagodljiva web kamera s automatskim kadriranjem, mikrofon s tehnologijom uklanjanja buke i Busylight olakšavaju suradnju sa svima diljem svijeta. Aktiviranjem svih navedenih značajki Philips 49B2U6903CH može prilagoditi prikaz svoje web kamere kako bi svi sudionici stali u kadar, a može se i naginjati do 30 stupnjeva oko vodoravne osi, pružajući fleksibilnost i udobnost tijekom dugih sastanaka.

Uz ove olakšavajuće radne značajke, značajka Busylight na uređaju Philips 49B2U6903CH korisna je za korisnike koji rade u istom uredu jer omogućuje komuniciranje radnih statusa. Busylight, smješten na vrhu web kamere, može se sinkronizirati s Microsoft Teams statusima te će zasvijetliti crveno kada je status postavljen na “zauzet” ili “ne uznemiravaj”.

Povećajte produktivnost uz Smart KVM

Značajka Smart KVM integrirana u monitor Philips 49B2U6903CH idealna je za prebacivanje između izvora i obavljanje nekoliko zadataka. Jednostavnim pritiskom tipke “Ctrl” tri puta, korisnici se mogu lako prebaciti na drugi izvor. Osim toga, veliki zaslon od 49 inča zamjenjuje postavke dva monitora i pruža besprijekoran tijek rada na jednom ekranu. To je kao da imate dva 27″ 16:9 Quad HD monitora jedan pored drugog, što dodatno povećava produktivnost.

Philips 49B2U6903CH također je opremljen kukicom za slušalice koja se nalazi na okviru monitora: to je praktično rješenje za pohranu slušalica kada niste za radnim stolom.

Dodatne značajke Philips 49B2U6903CH monitora

Detaljnijim proučavanjem niza značajki monitora Philips 49B2U6903CH, uočavaju se dodatne stavke na popisu specifikacija koje ga čine izuzetnim. Impresivan zakrivljeni okvir, DisplayHDR 400 certifikat, Low Blue Mode s Flicker-Free tehnologijom te postolje podesivo po visini doprinose izvrsnom dizajnu monitora namijenjenom modernom profesionalnom radnom okruženju.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Novi miniLED gaming monitor stigao je u liniju proizvoda Philips Evnia.

  Philips Evnia 32M2N6800M  dolazi s nizom značajki koje poboljšavaju iskustvo svakog gamera. Osim 31,5-inčnog IPS panela …