13 kolovoza, 2022 11:29 pm

The Serif i The Frame televizori stigli u Srbiju

Kompanija Samsung najavila je na srpskom tržištu početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame.Ove modele karakteriše poseban dizajn i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi veštačke inteligencije, koje svaku sliku unapređuju do 4K kvaliteta. Model The Serif će u Srbiji biti predstavljen prvi put u dve boje – beloj i plavoj.Ovaj televizor ističe se estetikom,što potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može da bira hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi ili će stajati samostalno.

Samsung je ovom modelu dodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povezati. Pored The Serif televizora, u ponudi Lifestyle modela je The Frame, koji je na domaćem tržištu premijerno predstavljen prošle godine. Ovaj uređaj pretvara svaki dom u galeriju, zahvaljujući dizajnu, okviru u boji po izboru. Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame poseduje samo jednu tanku, neprimetnu vezu, koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja.

Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom, koja obezbeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za realističnu sliku i poboljšan kontrast. The Serif ima i sposobnost da detektuje promenu količine svetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko.U Srbiji će The Serif biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, početna cena iznosi 139.599 dinara, oko 1.190 evra. The Frame će, pored postojećih veličina od 43, 50, 55 i 65 inča, u 2020. godini biti dostupan u dijagonalama od 32 i 75 inča, a početna cena se kreće od 73.299 dinara,oko 625 evra .

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

VIAPLAY NA NOVIM TRŽIŠTIMA

Nordijski Viaplay kreće u proboj na šire europsko tv tržište. To bi moglo stvoriti pravi …