1 lipnja, 2023 1:23 am

U Britaniji se pojavio lažni usb stik protiv 5G

Teorija zavere u vezi sa negativnim uticajima 5G mreže postale su sve popularnije na društvenim mrežama, a prevaranti sada žele da iskoriste priliku i zarade na lakovernosti ljudi.Kompanija “BioShield Distribution” lansirala je uređaj za koji tvrdi da može da zaštiti korisnike od štetnih uticaja 5G mreže jer ima ugrađene “holografske katalizatore kvantne tehnologije”.Nedavno je taj uređaj “5GBioShield” krenuo da se prodaje u Velikoj Britaniji po ceni od 348 dolara, a njegovi tvorci tvrde da bi naprava mogla da zaštiti čitav dom od 5G.Međutim testiranje ovog proizvoda pokazalo je da je uređaj zapravo samo jeftini USB stikod 128 MB sa nalepnicom,koji ne pruža zaštitu od bilo koje opasnosti.

“5GBioShield USB Ključ sa nano-slojem je kvantna tehnologija holografskog katalizatora za balansiranje i harmonizaciju štetnih efekata neuravnoteženog električnog zračenja. Operativni prečnik nano-sloja je 8 ili 40 metara. 5GBioShield USB Ključ je rezultat nekoliko decenija istraživanja u više zemalja. Aktivni prečnik ključa štiti i harmonizuje kompletni porodični dom”, stoji na veb stranici kompanije.Uprkos opsežnim istraživanjima negativnih efekata 5G, i Svetska zdravstvena organizacija kaže da je tehnologija sigurna, kampanje za borbu protiv 5G veruju da mreže nove generacije mogu prouzrokovati niz zdravstvenih problema i neke su povezali 5G sa širenjem korona virusa.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Twitter gasi neaktivne naloge

Vlasnik i direktor kompanije Twitter, Elon Musk najavio je da će ugasiti račune koji su …