20 svibnja, 2022 3:20 pm

Telepath -nova društvena mreža

Nova društvena mreža Telepath, vodi se pravilima fokusiranim na ljubaznost, suzbijanje zloupotreba i blokadi lažnih vesti!Nijedna društvena mreža nije uspela da uradi ono što Telepath tvrdi da će uraditi, u moderiranja sadržaja. Ambicije su optimistične, mreža je još uvek u privatnoj beta-verziji,i nije testirana u većim razmerama.Anonimnost koju nude mreže poput Reddita i Twittera otežava ljudima da uspostave stvarne kontakte. Telepath, sa fokusom na razgovore,želi to promeni.Na Telepathu se registrujete brojem mobilnog telefona i imenom, zatim možete pronaći i zapratiti druge korisnike, ili se pridružiti zajednicama.

Dok čitate postove možete staviti “Thumbs Up” na sadržaj koji vam se dopada, ili “Downvote” ako vam se ne sviđa.Imate opciju da odgovorite, isključite zvuk, blokirate i koristite @usernames da biste nekoga označili.Još nešto neočekivano – sve na Telepathu nestaje nakon 30 dana! Korisnici koji se pridruže Telepatu moraju biti “ljubazni”, to je pravilo broj jedan, ne smeju napadati jedni druge na osnovu identiteta, niti uznemiravati.Moraju da koriste pravo ime ili “omiljeno” ime . Lažne vesti su apsolutno zabranjene. Telepath ima svega 4.000 korisnika u beta-verziji, tim za moderaciju svakodnevno brine o postovima iz hiljade različitih sadržaja.U slučaju da prekršite pravila, administratori će vas prvo upozoriti i dati šansu da je ispravite.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Mreža Donalda Trampa doživela fijasko

Truth Social platforma najavljivana kao veliki povratak Donalda Trampa na društvene mreže,pokazala se kao veliki …