22 siječnja, 2021 7:06 pm

TECHNICS SU-R1000

Produkt u razvojnoj fazi

Piše: Darko Brlečić

Technics se svojski potrudio da krene u re-obnovu svojih stereo uređaja. Prošli tjedan kada sam prisustvovao webinaru povodom lansiranja gramofona SL-1210GAE u limitiranoj ediciji, gdin.Frank Balzuweit koji je zadužen kao voditelj proizvodne sekcije za Europe nam je dao kratke natuknice u svezi novog referentnog pojačala pod imenom SU-R1000.

Technics SU-R1000 po neslužbenim najavama bi trebao biti top model u gami referentnih pojačala ove tvrtke. Tehnički detalji govore da će proizvođač koristiti vlastite najnaprednije sklopove. Tako između ostaloga tu je ADCT -poznato kao tehnologija aktivnog poništavanja izobličenja, koja bi trebala omogućiti uklanjanje izobličenja koja se javljaju prilikom pada snage i adekvatne reakcije prema zvučnicima. Također tu je i posebno razvijeno brzo napajanje s niskom razinom šuma (Advanced Speed ​​Silent Power Supply) koje doprinosi višoj kvaliteti zvuka, te značajno poboljšanje stabilnosti rada.

Za ljubitelje vinilnog zapisa pojačalo će posjedovati XLR ulazni priključak, te sustav kalibracije i optimizacije mjerenja prema različitim gramofonskim zvučnicama. Dva USB-B ulazna priključka bi trebala zadovoljiti fanove modernih digitalnih izvora zvuka. Novo pojačalo će biti smješteno u velikom aluminijskom kućištu, imat će dva velika klasična VU-metra na prednjoj plohi. Njegovo pojavljivanje se očekuje negdje krajem godine.

Info: https://www.panasonic.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Mono blok pojačalo

Piše: Darko Brlečić Kod kupovine pojačala prvo što korisniku na pamet pada je razmišljanje u …