8 kolovoza, 2022 3:16 pm

Sve o LG V40 THINQU sa 5 kamera

Pripremio: Dragan Arunović

LG V40 ThinQ ima pet kamera bez presedana i nudi mnogo načina da ih dobro iskoriste. Zahvaljujući visokokvalitetnim objektivima i vrhunskom softveru, korisnici će se suočiti s dobrodošlim problemom s previše dobrih fotografija koje možete izabrati!

Ovo je prvi od tri dijela serija koja se usredotočuje na tri različita aspekta LG V40 ThinQ, dinamičnog novog stvaranja iz stilova za poboljšanje životnog stila kod tvrtke LG. Drugi dio će se usredotočiti na dizajn i audio mogućnosti V40 ThinQ će završiti seriju. Pročitajte kako biste saznali kako LG najnovije mobilno remek-djelo može pomoći vratiti malo čarolije natrag u svakodnevni život.

1. Uvođenje Penta Shot i Triple Shot: Pet kamere = pet puta zabava

LG V40 ThinQ dolazi sa pet kamere, što znači da korisnici mogu snimiti savršenu sliku bez obzira na udaljenost objekta od V40 ThinQ. Na stražnjem modulu kamere nalazi se tri različite leće (super širokokutna, standardni kut i telefoto), a na prednjoj strani mobilne slušalice nalaze se još dva (širokokutna i standardna objektiva). Strašan objektiv od 107 stupnjeva s super širokim kutom omogućuje korisnicima snimanje prekrasnih panoramskih prizora, dok telefoto objektiv zauzima kristalno čiste snimke s udaljenosti bez gubitka pojedinosti.

Telephoto objektiv                  Standard-Objektiv                    Super široki objektiv

Uz sve to, korisnici bi mogli brinuti o odabiru pogrešnog objektiva za snimanje. Pa, mogu se opustiti jer je LG uključio pametnu značajku Triple Shot, koja istodobno snima fotografije sa sve tri leće na stražnjoj strani. Triple Shot povezuje slike snimljene svakim objektivom kako bi stvorio kratku video datoteku koja se može lako dijeliti.

Isprobajte Triple Shot iz aplikacije fotoaparata. Jednostavno kliknite na Triple Shot način rada, dodirnite gumb okidača, a zatim pritisnite spremi.

2. Zaboravite kadriranje: LG AI CAM automatski podešava kompoziciju za portrete

Original slika  –  Podešena slika

LG V40 ThinQ daje korisnicima portret  putem nove značajke AI Composition, koja se automatski aktivira kada AI CAM telefona prepozna ljudski subjekt. Radi isto kao i kod snimanja grupnih fotografija, optimizirajući snimke prema tome koliko je ljudi u sastavu i kako su postavljeni. I izvorne i AI kompozicijske slike spremaju se u galeriju, dajući korisnicima slobodu odabira one verzije koju preferiraju.

AI Composition može se pristupiti iz aplikacije fotoaparata. Kliknite AI Camera i dodirnite gumb okidača. Prijeđite na galeriju i kliknite AI Composition da biste vidjeli vrhunske rezultate.

3. Cine Shot: Dovođenje fotografija u život

LG V40 ThinQ ima mnoštvo značajki koje korisnicima omogućuju da iskoriste najviše od pet kamere i uživaju u zabavi. S Cine Shotom lako je snimiti GIF-ove od šest sekundi, gdje jedan element (korisnikova odabira) ostaje u neprekidnom pokretu, a ostatak slike ostaje statičan – poput slike s fotografijama izuzetno zabavne i moderne.

Da biste stvorili remek-djelo Cine Shot, kliknite način Cine Shot iz aplikacije fotoaparata, a zatim dotaknite gumb okidača. Odaberite područje okvira za pokretanje, a zatim pritisnite Spremi.

4. Pozadina: Promjena pozadine za stvaranje različitih raspoloženja

Pozadina    >    3D efekt svjetla     >     3D svjetlosni efekt SoftBox

Pozadina” pametno “omogućava korisnicima da mijenjaju pozadinu pri snimanju portreta pomoću bilo koje prednje ili stražnje kamere tvrtke LG V40 ThinQ. Reproducirajte s fokusom, svjetlinom, ekspozicijom, efektima zamućenja ili unosite boju kako biste dobili portrete koji izgledaju kao da su snimljene u studiju. Postoji 5 studio- svjetlosnih efekata – uključujući Natural, Softbox, Contour, Stage i Stage Black & White – za osvjetljavanje, kontura ili dodavanje drame portretima. Korisnici mogu birati između različitih pozadina u boji kako bi slike bile po njihovoj želji.

Iz aplikacije fotoaparata jednostavno odaberite Pozadina i prilagodite pozadinu pomoću trake postavki. Dodirnite gumb okidača i Spremi.

5. Šminka Pro: Nije potrebano  šminkanje

Original Slika   –  Slika sa   Makeup Pro

Uz funkciju Makeup Pro, praktično se primjenjuju razne šminke koje su razvile neke od najboljih umjetnika šminke koje danas rade. Isprobajte prozirne, šikove, glamurozne i više za projektiranje različitih raspoloženja.

Eksperimentirajte s ovom kreativnom značajkom klikom na ikonu za Makeup Pro i pregledavajući dostupne efekte šminke.

6. Moj avatar: Slatke emojice koje oponašaju korisničke izraze lica

Moj avatar

Značajka My Avatar u LG V40 ThinQ analizira izgled korisnika, uzimajući u obzir svoje jedinstvene značajke lica kako bi stvorio personalizirani 3D avatar. Dodavanje zabavi, AR Emoji može pratiti i kopirati korisničke izraze, što omogućuje animiranje svog avatara u stvarnom vremenu. Korisnici također mogu birati između raznih 2D i 3D AR naljepnica i izraditi 15 različitih GIF-ova kada koristite standardni fotoaparat s prednjom stranom.

Ovo zaključuje prvi serija s tri dijela na telefonu LG V40 ThinQ, telefon koji ima pet nevjerojatnih kamera zajedno s nekim istinski inovativnim značajkama i funkcijama. Ostanite u tijeku za sljedeću objavu u ovoj seriji s fokusom koji će se pretvoriti u moderan, minimalistički stil LG najnovije mobilne senzacije.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Elon Musk odustao od kupovine Twittera

Vlasnik kompanija  Tesla i SpaceX, najbogatiji čovek na svetu Elon Musk odustao je od kupovine …