srpanj 15, 2020 9:03 pm

Stoljeće točnosti zvuka – 100 godina Ortofona

U listopadu 2018. godine Ortofon će proslaviti stotu obljetnicu rada u audio industriji. Kroz godinu će potrošačima nuditi mnoge jubilarne proizvode. Za početak, ponuđena je igla 2M Blue Anniversary i kolekcija potpuno novih Concorde MkII zvučnica namijenjenih profesionalcima.

2M Blue Anniversary

Igla 2M Blue Anniversary preporuča se kao bolja alternativa za 2M Red, 2M Blue i  2M Silver zvučnice, a od obične 2M Blue igle ne razlikuje se samo po znaku stote obljetnice, već i po superiornim karakteristikama. Fizički, 2M igle odgovaraju tijelima svih zvučnica 2M serije, ali motor, zavojnice i konfiguracija magneta nije ista: zvučnice Red i Blue su iste, kao i Bronze i Black odnosno 2M Mono i 2M 78

Ortofon Concorde MkII DJ zvučnice

Početkom godine Ortofon je predstavio pet najnovijih zvučnica iz DJ serije  – Concorde MkII. Komplet se sastoji od pet zvučnica različite namjene i karakteristika a to su Mix, DJ, Club, Scratch, i Digital. Svi modeloi imaju zamjenjivi podizač (finger lift) koji se tijekom uporabe lako slomi. Tijela zvučnica su proširena radi povećanja stabilnosti. Sjedanje na mjesto kod postavljanja zamjenske igle lako se osjeti a kroz otvor na prednjem kraju igla se može preciznije spustiti u brazdu. Dizajn tijela iz dva segmenta nudi svježi izgled i atraktivni estetski doživljaj.

Info: audiocinema-art.hr

www.ortofon.com/

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Netfilx gasi neaktivne naloge

Američka filmsko- serijska striming platforma Netflix promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih naloga …